GTX 1050 Ti'lik sistem iyi mi?

Yok kanka şöyle anlatayım diyelim ben bu sistemi tek tek alıp topladım. İkinci el monitörlere baktım taksitli bulamadım. Hadi çok çok sıfır 2000'e aldım. Klavye aldım. Mouse aldım. Kulaklık aldım. Yine geçiyor bak kısıtlı diyorum anlamıyorsunuz. Onun yerine çok bilmişlik yapıyor diye yargılıyorsun. Tamam kardeşim en bilen sensin en iyi sensin. Bilgisayar tanrısısın.

Ben hala ne demek istediğini anlamış değilim alıntılayıp attığım sistemde zaten klavye mouse kulaklık dahil sadece monitör eksik geri kalan o parayla da monitör alacaksın illaki 144Hz alman şart değil 2000 TL'ye sıfır 1ms 60Hz ASUS monitörler bile var piyasada demek istediğini anlayamıyorum.

Ben hala ne demek istediğini anlamış değilim alıntılayıp attığım sistemde zaten klavye mouse kulaklık dahil sadece monitör eksik geri kalan o parayla da monitör alacaksın illaki 144Hz alman şart değil 2000 TL'ye sıfır 1ms 60Hz ASUS monitörler bile var piyasada demek istediğini anlayamıyorum.
Ben buna dikkat etmemişim. gerçekten güzel bir sistemmiş.

Hocam toplu alınca taksit oluyor ya arkadaş onu demeye çalışıyor. Ama bankasının uygulamasından da taksit yapabilirdi orayı anlayamadım ben de.

Hocam toplu alınca taksit oluyor ya arkadaş onu demeye çalışıyor. Ama bankasının uygulamasından da taksit yapabilirdi orayı anlayamadım ben de.
Aslında ayrı alınca da taksit oluyordu ama her taksit başka bir güne saçma sapam bir düzen. Bide bazı ürünler 100 150 tl olduğundan taksitle daha pahalı oluyordu o yüzden böyle.

Aslında ayrı alınca da taksit oluyordu ama her taksit başka bir güne saçma sapam bir düzen. Bide bazı ürünler 100 150 tl olduğundan taksitle daha pahalı oluyordu o yüzden böyle.
Dostum daha pahalı oluyordu eyvallah da senin aldığın bu sistem de fiyatını hak etmiyor pahalı yani aynı şeye denk gelecekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı