GTX 1050 ve Q9400 darboğaz yapar mı?

B.

Valla öyle araştırıp armışsın linkleri çok sağ ol hocam:)
ama aklımda kalan 1 şey var. G4560 alırsam GTX1050 ile Witcher 3 gibi oyhnla 768P de darboğaz yer miyim? Beni korkutuyor bu olay çünkü monitör 768P. Laptopumda i7-3632QM işlemci var, onda da GTX 1050 var diyelim kaç FPS daha düşük alırım. 8 GB RAM.

Şöyle bir şeyde var dostum dizüstü bilgisayarlara harici ekran kartı takılıyor diye duydum istersen 1050 alıp bir de aparatları var ınternet'de performansları nasıl olur bilmem araştırıp bak.
Hepsini unut ben daha önceden Q9400 ile R7 250X kullanıyordum şimdilik idare etsin dersen R7 260X 265 falan alilirsin. Ama 1050 alıp bu PC'ye takarsan sorunsuz çalışır overclock yaparak kullanırsın stock soğutmada 3GHz çıkardım bir zaman ama termal macun önemli gidip 10 liraya alma bir de anakart modelini falan yaz. Tüm sistemi şöyle detaylı bir şekilde yaz.
Ekran kartı yerine yukarıda attığım gibi sistem alıp ekran kartı alana kadar idare etmen yönünde ama her şey sana kalmış güncel her zaman iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı