GTX 1050 VGA to DVI dönüştürücü ile görüntü alamama sorunu

AfroTheHun

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nevşehir
Daha fazla  
Meslek
Franchise bir işletmede Muhasebe Müdürü
  • FX 6300
  • Gigabyte 970A-DS3P
1050 kartı taktık ama görüntü alamıyoruz. VGA to DVI port ile taktık. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına bağladıklarını umuyorum. Aynı sorunu ben yaşamıştım HDMI-VGA çevirici kullanmanızı tavsiye ederim ben öyle çözmüştüm sorunumu.

• FX 6300
  • Gigabyte 970A-DS3P
1050 kartı taktık ama görüntü alamıyoruz. VGA to DVI port ile taktık. Yardımcı olabilecek var mı?
DVI port iki çeşit 24+1 ve 24+5. 24+1i iki farklı dükkandan aldığım halde çalıştıramadım. Kendi sistemim ile ilgili ya da aldığım iki ürün ile ilgili olabilir fakat dikkat edilmesi gereken husus +5 dişi sokete +1in rahat girdiği ve çalıştırmadığıdır. Eğer ekran kartı üzerindeki soket 24+1 ve çalışan bir soket bulursan. Bana da haber verir misin? Yoksa kesin çözüm olarak pazartesi HDMI dan Vga dönüştürücüsü alacağım. Ekran kartında girişi varsa aynısını tavsiye ederim. Not: Dijital görüntüyü analoga çevirmekte FPS değil görüntü kalitesi düşer. 24+5.jpg 24+5.jpg 24+1.jpg 24+1.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı