GTX 1050 vs 1050 Ti

brky0935

Megapat
Daha fazla  
Ben öncelikle sistemimdeki ekran kartını R7 240 geliştirmek istiyorum. 1050 ve 1050 Ti arasındayım. Fakat MSI GTX 1050 Gaming X 620 TL iken, MSI GTX 1050 Ti 690 TL.
Sorum şu; hangisi daha iyi performans verir? Bu konularda pek bir bilgim yok açıkçası ve yardımınızı istiyorum. Gaming olması pek bir şey fark ettirir mi veya birisinin tek, diğerinin çift fanlı olması?

İşlemcim i3 3220; GTX 1050 veya 1050 Ti ile iyi performans verebilir mi? Ve şu anki ekran kartım R7 240 yani AMD, almayı düşündüğüm işe NVIDIA. Herhangi bir uyum sorunu yaşanır mı acaba?
Son olarak anakartım ise Gigabyte h61m-ds2, bununla arasında bir uyum sorunu yaşanır mı?
Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
İşlemciye yüklenen oyunlarda 1050 Ti darboğaz yapacaktır. 1050 ile 1050 Ti arasında kalan fikir isteyen insanlarla dolu yüzlerce sayfa bulabilirim. Keşke araştırsanız. Aradaki 70 TL ye değer. 1050 Ti öneririm.

İşlemciye yüklenen oyunlarda 1050 Ti darboğaz yapacaktır. 1050 ile 1050 Ti arasında kalan fikir isteyen insanlarla dolu yüzlerce sayfa bulabilirim. Keşke araştırsanız. Aradaki 70 TL ye değer. 1050 Ti öneririm.
Arama yerine yazmıştım fakat benimki gibi bulamamıştım, eğer haklıysanız kusuruma bakmayın. Şimdi daha ayrıntılı inceleyeceğim. Teşekkürler

1050 Ti tabii ki daha iyi fakat işlemcin sıkıntı çıkarabilir. Fazla bütçen yoksa ikinci el bir I5 3570 veya I7 3770 alıp kullanabilirsin.

Çok mu sıkıntı yapar ya? Oynuyacağım oyun (çıkınca) NBA 2k18, Fifa 18, Cs:Go ve Lol. Bu kadar.
Bir de anakart ile sıkıntı çıkartmaz dimi? Teşekkürler

Çok mu sıkıntı yapar ya? Oynuyacağım oyun (çıkınca) NBA 2k18, Fifa 18, Cs:Go ve Lol. Bu kadar.
Bir de anakart ile sıkıntı çıkartmaz dimi? Teşekkürler
Ekran kartı ile anakartın uyumlulukla ilgisi yok. PCI-E portlu bir anakart ekran kartı için yeterli ve bu her anakartta mevcut.
CS:GO , LOL gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz fakat BF1 gibi oyunlar oynarsan sıkıntı çıkarır.

Ekran kartı ile anakartın uyumlulukla ilgisi yok. PCI-E portlu bir anakart ekran kartı için yeterli ve bu her anakartta mevcut.
CS:GO , LOL gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz fakat BF1 gibi oyunlar oynarsan sıkıntı çıkarır.
Dediğim gibi sadece bu 4 oyunu oynacağım, öyle BF1, GTA 5 falan onları oynamam, sevmem de zaten. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bilgisayarcılarla falan da görüceşeceğim zaten Çok teşekkürler içim rahatladı. Artık bu ay bi GTX 1050 Ti'mız olsun :)

Dediğim gibi sadece bu 4 oyunu oynacağım, öyle BF1, GTA 5 falan onları oynamam, sevmem de zaten. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bilgisayarcılarla falan da görüceşeceğim zaten Çok teşekkürler içim rahatladı. Artık bu ay bi GTX 1050 Ti'mız olsun :)
Hayırlı olsun şimdiden. İncelemesini bekleriz :D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı