Arkadaşlar kararsız kaldım. Ya GTX 1050 ve 500 harddisk alıcam ya da GT 1030, 120 GB SSD ve 500 GB harddisk. Ya da GT 1030 ve 256 GB SSD. Hangisini almalıyım sizce?
Oyun içinse SSD FPS'e etki etmeyeceğinden tabii ki GTX 1050. GTX 1050 ile GT 1030 arasında çok fark var:
İlk defa senden duyuyorum SSD'nin FPS'ye etki ettiğini.SSD FPS'e etki etmiyor mu?
Yapmayın Allah aşkına şu an elimde GTX 950,8GB DDR3 RAM ve Core i5 4590 CPU var.Sisteme SSD takmadan önce PUBG'de 45-50 FPS alıyordum.120 GB SSD aldıktan sonra bu 60-65 oldu ayrıca bu sadece bana özel bir durum değil SSD alıp türlü türlü oyunda bu deneyimi yaşayan var o yüzden böyle bir cümle kurmak çok saçma.
Oyun içinse SSD FPS'e etki etmeyeceğinden tabii ki GTX 1050. GTX 1050 ile GT 1030 arasında çok fark var:
SSD sadece açılış sürelerini ve oyun içi takılmaları azaltıyor.İlk defa senden duyuyorum SSD'nin FPS'ye etki ettiğini.Evet araştırdım internetten ve tahmin ettiğim gibi bir cevap buldum. Eğer aldığın düşük FPS'nin sebebi HDD'den kaynaklıysa evet SSD alınca FPS artması olurmuş, senin durumunda da böyle olmuş büyük bir ihtimalle.
Harddiskinde sıkıntı olabilir.SSD FPS'e etki etmiyor mu?
Yapmayın Allah aşkına şu an elimde GTX 950,8GB DDR3 RAM ve Core i5 4590 CPU var.Sisteme SSD takmadan önce PUBG'de 45-50 FPS alıyordum.120 GB SSD aldıktan sonra bu 60-65 oldu ayrıca bu sadece bana özel bir durum değil SSD alıp türlü türlü oyunda bu deneyimi yaşayan var o yüzden böyle bir cümle kurmak çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.