GTX 1050'den RTX 3050'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 4.647
Ya herkes yorum yapmışta belki ucuza buldu belki biri hediye yolayacak. Adam yok geçilmez yok güçsüz kart. Ne çok konuşulan lafın ucunu görmeden laf söylüyoruz. Adam 1050'den 3050 geçilir mi diye sormuş :D ne milletiz ya gülünecek bir durum.
Arkadaş detay vermediği için herkesin farklı yorumlarda bulunması normal,insanlar cevap yazarken "acaba adama hediye mi geliyor, fiyatı neydi, modeli neydi?" diye mi düşünsün.

Elbette geçilir fakat isminin başında RTX olması sizi çok yanıltmasın 3000 serisinin giriş seviyesinde bir karttır kendisi. Hatta bazı 2000 serisi kartlardan da daha az performasn veriyor. Ama evet, güç, güncellik ve RTX özelliği için 1050´den ben olsam vazgeçerdim eğer şartlarım uyuyorsa.

Arkadaş detay vermediği için herkesin farklı yorumlarda bulunması normal, insanlar cevap yazarken "acaba adama hediye mi geliyor, fiyatı neydi, modeli neydi?" diye mi düşünsün.

Geçilir veya geçilmez kısa öz :) Yok bunu al yok şunu al. O zaman arkadaşın 3050 alınmalımı demesi lazım. Ki cevaplara uyumlu olsun.

Geçilir veya geçilmez kısa öz :) yok bunu al yok şunu al. O zaman arkadaşın 3050 alınmalımı demesi lazım. Ki cevaplara uyumlu olsun.

Alınmaz. O fiyata çok daha iyileri var. Hatta 2. el düşünürse kat kat daha iyileri var.
He tabii siz başka soru sormuşsunuz. Geçilmez.
Zaten bedavaya gelseydi sorar mıydı?
3050'nin 1050 Ti'dan kötü olma ihtimali var mı?

Arkadaş laptoptan bahsediyor relax. Laptop olarak 3050Ti alınabilir, fiyat farkı azsa 3060 alınır.
Elbette geçilir fakat isminin başında RTX olması sizi çok yanıltmasın 3000 serisinin giriş seviyesinde bir karttır kendisi. Hatta bazı 2000 serisi kartlardan da daha az performasn veriyor. Ama evet, güç, güncellik ve RTX özelliği için 1050´den ben olsam vazgeçerdim eğer şartlarım uyuyorsa.
RTX 2000 serisinin hepsinden çok daha az performans veriyor.

Neye göre ? 1050 ? 1050 ye göre kat ve kat güçlü? Neye göre geçilmez.
Dediğim gibi konu sahibi detay vermemiş.
Sıfır baz alındığı zaman fiyatına değecek bir kart değil,6600/2060S alternatifleri var iken geçilmez.
6600 güç tüketimi yönünden de rahat bir kart,PSU değişikliği yapmasına gerek kalmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı