RTX 3050'den 2070'e geçilir mi?

Bütçe
2500
Hocam marka model ne
Mining yapılmış mı?
Güvenlik etiketi duruyor mu?
Ortalama olarak 2070'e geçerseniz evet güzel bir performans artışı sağlarsınız fakat ben yine de en az 2080 veya 2070 Super 3060/ti gibi kartlara geçmenizi öneririm
3050 dediğiniz kart 1070'den daha kötü saf performans olarak

Oyun için kullanılmış MSI etiketi duruyor hocam

Garantisi olmadığı için çok kullanılmış olabilir içinden parça alıp kazıklamaya çalışıyor olabilir Param Güvende ile alışveriş yapmayacaksanız bana göre mantıklı değil.

Yüz yüze buluşup test edeceğim.

Sistem özellikleriniz nedir mesela Power, işlemci? 2070'e geçilir de fiyatı - kartın durumu vb. önemli.

Ryzen 5 5600 750+Bronze Plus FSP 16 GB RAM 3200MHz.

Hocam marka model ne.
Mining yapılmış mı?
Ortalama olarak 2070'e geçerseniz evet güzel bir performans artışı sağlarsınız fakat ben yine de en az 2080 veya 2070 Super 3060/ti gibi kartlara geçmenizi öneririm.
3050 dediğiniz kart 1070'den daha kötü saf performans olarak.

Hocam dediğiniz gibi o kartlara yöneliyorum ancak kimse takasa gelmiyor.

Yerinizde olsam 6700 XT modeline yoğunlaşırdım. Kat kat daha iyi bir seçenek.

Arkadaşımda AMD var biraz sıkıntı çekiyor o yüzden biraz ön yargım var.

Hocam RTX 3050 6 bine satılabiliyor 8.5 bine daha iyi ekran kartları var.

Elimde 2.5 var başka nakitim yok ekran kartını satıp üstüne koymak istiyorum ama alıcılarla ugrağmak istemiyorum.

Hocam marka model ne.
Mining yapılmış mı?
Ortalama olarak 2070'e geçerseniz evet güzel bir performans artışı sağlarsınız fakat ben yine de en az 2080 veya 2070 Super 3060/ti gibi kartlara geçmenizi öneririm.
3050 dediğiniz kart 1070'den daha kötü saf performans olarak.

İçini açıp macunu değiştirdiğini söyledi şimdi.

Garantisi olmadığı için çok kullanılmış olabilir içinden parça alıp kazıklamaya çalışıyor olabilir Param Güvende ile alışveriş yapmayacaksanız bana göre mantıklı değil.

Evet hocam bunları söyleyince iptal etti.

Son düzenleme:
RTX 3050 hangi işlemci ile kullanıyorsunuz performansı hangi oyunlar da yetersiz kalıyor bende de aynı kart var da
En kötü Low da her oyunu kasmadan oynarsınız diye düşünüyorum

Bence gerekirse 2 ay bekle 5060 almaya çalış veya veya 5060 alan birinden 4060 daha uguj fiyata bulma şansın da artar

RTX 3050 hangi işlemci ile kullanıyorsunuz performansı hangi oyunlar da yetersiz kalıyor bende de aynı kart var da.
En kötü Low da her oyunu kasmadan oynarsınız diye düşünüyorum.

Bence gerekirse 2 ay bekle 5060 almaya çalış veya veya 5060 alan birinden 4060 daha uguj fiyata bulma şansın da artar.

5060 çöp 5070 bile iyi değilken beklemesin 2070 daha iyidir ya 5060'dan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı