Tamamdır 30 dakikaya atayımHocam dediğime bir bakın diyorum ona göre bir şeyler önereceğim. Oyun içinde bakın sıcaklığa. FPS düştüğü yerde sıcaklığın kaç olduğuna bakın.
YenilendiEkran kartı throttling yiyor hocam. Yani sıcaklık aşırı yükseldiğinde kart kendini kısıtlıyor. Bu da FPS drop yemenize sebep oluyor. Bilgisayarı temizlettiğinizde termal macun yenilendi mi?
Tamir olur mu hocamDrop sorununu çözmek için;
-FPS'i 75-100 arasi bir değere sabitlemeyi deneyin bu sayede ekran kartınız daha az ısınacaktır ve FPS sabit kalacaktır.
-Undervolt deneyebilirsiniz.
-Termal macun uzun süredir yenilenmiyorsa taş gibi olmuştur. Termal macunu yenileyin.
TamircideDrop sorununu çözmek için;
-FPS'i 75-100 arasi bir değere sabitlemeyi deneyin bu sayede ekran kartınız daha az ısınacaktır ve FPS sabit kalacaktır.
-Undervolt deneyebilirsiniz.
-Termal macun uzun süredir yenilenmiyorsa taş gibi olmuştur. Termal macunu yenileyin.
Tamir olacak birşey yok hocam. Ekran kartınız ısınıyor. Ya kötü bir termal macun sürülmüş ya da kartın soğutması kötü. FPS sabitlemeyi deneyin. Yine drop yemeye devam ederseniz undervolt+FPS sabitlemek drop sorununuzu çözecektir diye tahmin ediyorum.Tamir olur mu hocam
Tamircide
Sıcaklık değerlerini atıyorum hocam şimdiTamir olacak birşey yok hocam. Ekran kartınız ısınıyor. Ya kötü bir termal macun sürülmüş ya da kartın soğutması kötü. FPS sabitlemeyi deneyin. Yine drop yemeye devam ederseniz undervolt+FPS sabitlemek drop sorununuzu çözecektir diye tahmin ediyorum.
@Güllaç @Katy Perry hocam değerler böyle.Sıcaklık değerlerini atıyorum hocam şimdi
@Güllaç @Katy Perry hocam değerler böyle.Sıcaklık değerlerini atıyorum hocam şimdi
Acaba format atarken bir hata yaptım da HDDde mı bir sorun oldu?Sıcaklık değerlerini atıyorum hocam şimdi
@Güllaç @Katy Perry hocam değerler böyle.![]()
@Güllaç @Katy Perry hocam değerler böyle.![]()
En fazla 85Hocam işlemci de mi throttling yiyor anlayamadım ki. 1Ghz de çalışmaması lazım işlemcinin.
1FPS'e düşmeden önce GPU ve CPU sıcaklıkları nasıl hocam kaçı görüyor en fazla.
Ne yapayım hocamHocam işlemci de mi throttling yiyor anlayamadım ki. 1Ghz de çalışmaması lazım işlemcinin.
İşlemcinin %100ü kullanılıyor neden acabaHocam işlemci de mi throttling yiyor anlayamadım ki. 1Ghz de çalışmaması lazım işlemcinin.
Ne yapayım hocam @Güllaç @Katy PerryEn fazla 85
Ne yapayım hocam
İşlemcinin %100ü kullanılıyor neden acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.