GTX 1050Ti Core Clock Problemi

onurko93

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Asus DirectCu II 1050Ti kullanıyorum. Bayadır kullanıyorum ama şimdi meraktan bakayım dedim Core Clock neden sabit değil. 1724 oluyor sonra 1694 1689 felan değişip duruyor bunun sebebi nedir?

Videolara bakıyorum sabit bir kalıyor Core Clock'lar ama bende hiç sabit değil? Sebebi ne olabilir.

Ekran kartının kullanımının değişmesinden ötürü değişiyor. Ne kadar yük altında olursa o kadar yüksek değerlerde çalışır. Yük az olduğunda Core Clock hızı da düşer. Umarım açıklayıcı olmuştur. Takmana gerek yok.

Ekran kartının kullanımının değişmesinden ötürü değişiyor. Ne kadar yük altında olursa o kadar yüksek değerlerde çalışır. Yük az olduğunda Core Clock hızı da düşer. Umarım açıklayıcı olmuştur. Takmana gerek yok.
FPS drop felan olmuyor etkilemiyor ama ne bileyim daha önceden kullandığım ekran kartında böyle bir problem yoktu sabit bir clock hızı vardı devamlı o hızda devam ediyordu. Ama bendeki düşüyor ya da yükseliyor kafasına göre ondan dolayı sordum. Teşekkür ederim.

FPS drop felan olmuyor etkilemiyor ama ne bileyim daha önceden kullandığım ekran kartında böyle bir problem yoktu sabit bir clock hızı vardı devamlı o hızda devam ediyordu. Ama bendeki düşüyor ya da yükseliyor kafasına göre ondan dolayı sordum. Teşekkür ederim.
Güç Kontrol sistemi iyi demek ki. Sorun yok dostum Takma bunu.

Arkadaslarin dedigi gibi kullanimla degisir. Bu eski kartlarda olmayabilir. Aslinda guzel bi sistemdir. Siz oyun oynamazken internette gezerken harıl harıl kartın calismasina gerek yok. Birde sıcaklıgı fazla yükselirse kartin o zamanda otomatik yavaşlatabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı