generalyavuzz
Decapat
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni laptop aldım. 1 ay olmadı. PUBG mobile oynarken 3-5 dk'da bir donma oluşuyor ve donma esnasında "dıııııtttttttttttttttt" diye bir ses geliyor. Oyun oynanmaz hale geliyor. Denemelerim sonucunda GTX 1050 Ti'yi kapatınca bu sıkıntı olmadan oyunu oynayabiliyorum. Bilgisayarın özellikleri GTX driver olmadan da oynatıyor. Ancak GTX 1050 Ti sürücü neden böyle yapıyor? GTX'in hiç mi kullanım alanı olmayacak? Driverı DDU ile silip tekrar yükledim olmadı. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çözüm bulamazsam garantiye vereceğim.
Laptop özelliklerini aşağıda belirtiyorum:
Ekran Boyutu: 15,6 inç
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX1050 Ti
Ekran Özelliği: Full HD (1920 x 1080)
İşlemci Tipi: Intel Core i7 7700HQ İşlemci
İşlemci Hızı: 3,8 GHz
RAM (Sistem Belleği): 4 GB
Harddsik Kapasitesi: 1 TB
SSD Kapasitesi: 128 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
arkadaşlar gerçekten çıldıracağım. Yeni bir şey alıp böyle olması gerçekten koyuyor. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Yeni laptop aldım. 1 ay olmadı. PUBG mobile oynarken 3-5 dk'da bir donma oluşuyor ve donma esnasında "dıııııtttttttttttttttt" diye bir ses geliyor. Oyun oynanmaz hale geliyor. Denemelerim sonucunda GTX 1050 Ti'yi kapatınca bu sıkıntı olmadan oyunu oynayabiliyorum. Bilgisayarın özellikleri GTX driver olmadan da oynatıyor. Ancak GTX 1050 Ti sürücü neden böyle yapıyor? GTX'in hiç mi kullanım alanı olmayacak? Driverı DDU ile silip tekrar yükledim olmadı. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çözüm bulamazsam garantiye vereceğim.
Laptop özelliklerini aşağıda belirtiyorum:
Ekran Boyutu: 15,6 inç
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX1050 Ti
Ekran Özelliği: Full HD (1920 x 1080)
İşlemci Tipi: Intel Core i7 7700HQ İşlemci
İşlemci Hızı: 3,8 GHz
RAM (Sistem Belleği): 4 GB
Harddsik Kapasitesi: 1 TB
SSD Kapasitesi: 128 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
arkadaşlar gerçekten çıldıracağım. Yeni bir şey alıp böyle olması gerçekten koyuyor. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: