GTX 1050Ti + G4560 Ekran Kartı Kullanımı Sorunu

Bybarsi

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050Ti + G4560 kullanıyorum. PUBG oynarken veya GTA V işlemci kullanımım %80 civarı oluyor ısılarda herhangi bir sorun yok ama ekran kartımı hiçbir türlü %90 ve üstü kullanamıyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence teknoloji manyağı olmuşsunuz. Yahu LoL gibi bir oyunda darboğaz yapsa ne olur yapmasa ne olur?
Ben örnek olarak verdim. Almışken 1050Ti gibi bir ekran kartının en düşük oyunda en verimli şekilde çalışmasını istiyorum. Sorumun amacı oydu.

Benim de anlatmak istediğim şey o oyunda ekran kartı %100 çalışırsa Battlefield 1 dede çalışır GTA 6 dada çalışır.
Çok saçma. Bazen ekran kartı oyuna göre kendini bilerek %100 oranında çalıştırmaz. Kısaca bir oyunda darboğaz yapmaması diğer oyunlarda yapmayacağı anlamına gelmez.

Mevcut RAM miktarı 8GB ise Battlefield 1 gibi oyunlarda performans düşüklüğü oluyor. 16GB RAM sorunu büyük ölçüde çözer.

Battlefield 1 oynayamaman garip , ekran kartına biraz yük bindirmeyi dene işlemciye düşen yükü azaltacaktır 1080p High yapıp en altta bulunan ortam ışıklandırması ve yumuşatmayı kapatıp bir de efektleri mediuma çekip oynamayı dener misin ? Hala drop varsa kıs dediğim ayarları da açabilirsin ayrıca arkadaşın da dediği gibi 8gb ram Battlefield 1 de zorlanıyor.

G4560 ve 1050 Tİ ikilisini kullandım. GTA 5 işlemci bazen %100 olduğu zaman %5'lik bir dar boğaz oluyordu. İ3 7100 ile işlemci kullanımı %90'dan yukarı hiç görmedim. Ama %5 kayıp için değmez. Elindeki ile devam et.

Bu bilgisayarı sırf Battlefield 1 için aldım ve droplardan oyunu oynayamıyorum. İşlemci kullanımı sürekli %100 de oluyor. Diğer oyunları oynayabiliyorum ama Battlefield 1 oynanmıyor.

G4560 ve GTX 1050 ile Battlefield 1'i kaymak gibi oynayanlar var. Başka bir sorunun var ki ani fps düşüşü yaşıyorsun. Kaç gb Ram kullanıyorsun? Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun? Ani düşmeler harddiskten de kaynaklanıyor olabilir. HdTune ile harddiskini test edip paylaş bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…