GTX 1050Ti Gaming X, Ryzen R3 2200G PC Yavaşlığı

BerkayK55

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Toplayalı çok uzun zaman olmayan sistemimde bir yavaşlık söz konusu. Sistem parçaları Msi GTX 1050Ti Gaming X, Ryzen R3 2200G, Asus PRIME B450-M ve WD 7200 RPM 1TB HDD. Oyunlarda nerdeyse hiç FPS düşüşü yaşamadım ama bilgisayar çok ağır çalışıyor mesela klasör açarken. Boş yerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum 600GB'a yakın yer var nasıl çözebilirim ? (Windows 10 PRO lisanslı)

Sorun kesinlikle HDD.Bilgisayarın yavaş açılması,oyunların veya dosyaların geç açılması ve geç yüklenmesi,online oyunlarda anlık donmalar.Almışken en az 480 GB bir SSD almanız.Sistemi ve oyunları SSD ye kurarsanız bir sorun kalmayacaktır.HDDde bulunan resim,müzik arşivlerinize bir şey diyemeyeceğim.

Sorun kesinlikle HDD.Bilgisayarın yavaş açılması,oyunların veya dosyaların geç açılması ve geç yüklenmesi,online oyunlarda anlık donmalar.Almışken en az 480 GB bir SSD almanız.Sistemi ve oyunları SSD ye kurarsanız bir sorun kalmayacaktır.HDDde bulunan resim,müzik arşivlerinize bir şey diyemeyeceğim.
o da olabilir ama 120lik ssd de yetebilir bende öyle kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı