Dostum bende serkan arkadaşıma katılıyorum 400W 80+ bir güç kaynağı kullanmalısın. 2. Bir konuya da değinmek istiyorum neden ryzen 7 bence işlemcini 5 serisine düşürüp ekran kartını 1060 6 gb yapabilirsin. Tabi sistemi hala almadıysan. Ama tercih senin sonuçta.GTX 1050Ti ekran kartı Ryzen 7 işlemcili bir bilgisayar idarelik 300W PSU ile kullanılır mı?
İşlemciyi hesap ettiniz mi? Ayrıca 300W PSU 300W olarak tam enerji vermez.
Dostum bilgisayarı toplamayacağım zaten bilgisayar var ayrıca ryzen 7 olmasına bende karşıyım ama bi dostumdan 2. El alıyorum psu su yok amaDostum bende serkan arkadaşıma katılıyorum 400W 80+ bir güç kaynağı kullanmalısın. 2. Bir konuya da değinmek istiyorum neden ryzen 7 bence işlemcini 5 serisine düşürüp ekran kartını 1060 6 gb yapabilirsin. Tabi sistemi hala almadıysan. Ama tercih senin sonuçta.
Birde internetten psu calculator diye bir şey var güç kaynaklarının psu hesaplamaya yarayan sitesi cooler master gibi thermaltake gibi oradan işlemcini pcye takılı ekran kartlarını seçiyorsun sonucunda da sana psu öneriyor.Dostum bilgisayarı toplamayacağım zaten bilgisayar var ayrıca ryzen 7 olmasına bende karşıyım ama bi dostumdan 2. El alıyorum psu su yok ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.