GTX 1050Ti Tek Fan ve Çift Fan Farkı

serkang07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1050 Ti tek fanlı ve çift fanlı ekran kartları arasındaki farklar nelerdir? FPS farkı ne olur, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık farkı olacaktır, buna bağlı olarak çok az bir FPS farkı olabilir. Ama öyle ahım şahım bir fark yok.
Aralarındaki fiyat farkı yüksek olmadığı sürece çift fanlı almak her zaman daha iyi olacaktır.

EVGA GTX 1050 Ti SC modelini kullandım, hız aşırtma da yaptım. Fan sesi rahatsız edici olmadı hiçbir zaman. Sıcaklık değerleri de yük altında ortalama 70 derece oluyordu. Sıcaklıktan dolayı FPS farkı olacağını sanmıyorum. Zaten incelemelerde ve testlerde bir fark olmadığı ortada. Şu an sadece fiyatına göre ucuz olan kartı tercih etmek en iyi seçim olur.

Tek fanlı modeli küçük kasalar için çıkarılmış bir model, her iki modelinde performansı benzerdir, soğutma olarakta Mini modelleri yine iyi bir deneyim sunuyor. Küçük kasalar için tasarlansa da bu almayın anlamına gelmiyor, aynı fiyatta ve birbirine çok yakın fiyat aralığında olmadığı müddetçe çift fanlı olanı almak zorunda değilsin, hangisi ucuzsa onu al.

şu an msı' ın tek fanlı olanını kullanıyorum hiçbir zararını görmedim çok ısınmıyor. çift fanlı gereksiz bence tabi tercih meselesi performans olarak belki üç beş derece fark eder oda pek önemli değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı