2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 11 Temmuz 2018 #21 FakirSincap dedi: Önemli olan marka adı değil, kalitedir. Genişletmek için tıkla... Gideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin.
FakirSincap dedi: Önemli olan marka adı değil, kalitedir. Genişletmek için tıkla... Gideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin.
NooPlayer Megapat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #22 200749 dedi: Gideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin. Genişletmek için tıkla... Eh işte orta seviye ama Galax ı seviyorum. Dediğim gibi ilk önceliğim strix
200749 dedi: Gideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin. Genişletmek için tıkla... Eh işte orta seviye ama Galax ı seviyorum. Dediğim gibi ilk önceliğim strix
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #23 NooPlayer dedi: Eh işte orta seviye ama Galax ı seviyorum. Dediğim gibi ilk önceliğim strix Genişletmek için tıkla... O zaman 2100-2200 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Ben ucuz ve kaliteli olanları önerdim.
NooPlayer dedi: Eh işte orta seviye ama Galax ı seviyorum. Dediğim gibi ilk önceliğim strix Genişletmek için tıkla... O zaman 2100-2200 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Ben ucuz ve kaliteli olanları önerdim.
NooPlayer Megapat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #24 FakirSincap dedi: O zaman 2100-2200 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Ben ucuz ve kaliteli olanları önerdim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten şu an onkar gibi duruyor
FakirSincap dedi: O zaman 2100-2200 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Ben ucuz ve kaliteli olanları önerdim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten şu an onkar gibi duruyor
M meinea4 Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 186 12 Temmuz 2018 #25 Kaliteli ürün arıyorsan GIGABYTE G1 Gaming GTX 1060 6GB olan modele bak bir de. Ben kullanıyorum 1.5 seneden beri memnunum hiç sıkıntı çıkarmadı maşallah. Soğutması da gayet çok iyi.
Kaliteli ürün arıyorsan GIGABYTE G1 Gaming GTX 1060 6GB olan modele bak bir de. Ben kullanıyorum 1.5 seneden beri memnunum hiç sıkıntı çıkarmadı maşallah. Soğutması da gayet çok iyi.
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #26 NooPlayer dedi: Sistem değil. Sadece kart. Sadece fikir istiyorum. Şimdi almayacağım zaten kart. Bütçem şu an 1250 tl ancak 6 ay sonra 1250 daha eklenecek. Genişletmek için tıkla... 6 ay sonra alacağınız zaman konuyu açabilirdiniz. 6 aya Kim bilir neler çıkacak. Böyle Konularda kartı/sistemi almadan 1 hafta önce konu açılmalı...
NooPlayer dedi: Sistem değil. Sadece kart. Sadece fikir istiyorum. Şimdi almayacağım zaten kart. Bütçem şu an 1250 tl ancak 6 ay sonra 1250 daha eklenecek. Genişletmek için tıkla... 6 ay sonra alacağınız zaman konuyu açabilirdiniz. 6 aya Kim bilir neler çıkacak. Böyle Konularda kartı/sistemi almadan 1 hafta önce konu açılmalı...