Gideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin.Önemli olan marka adı değil, kalitedir.![]()
Gideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin.Önemli olan marka adı değil, kalitedir.![]()
Eh işte orta seviye ama Galax ı seviyorum. Dediğim gibi ilk önceliğim strixGideyim de Everest kulaklığımla turnuvaya gireyim. Hocam bütçe varsa kaliteli markalardan alın. Bütçeniz çok düşükse bu çeşit markalara yönelin.
Eh işte orta seviye ama Galax ı seviyorum. Dediğim gibi ilk önceliğim strix![]()
Anladım. Zaten şu an onkar gibi duruyorO zaman 2100-2200 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Ben ucuz ve kaliteli olanları önerdim.
6 ay sonra alacağınız zaman konuyu açabilirdiniz. 6 aya Kim bilir neler çıkacak. Böyle Konularda kartı/sistemi almadan 1 hafta önce konu açılmalı...Sistem değil. Sadece kart. Sadece fikir istiyorum. Şimdi almayacağım zaten kart. Bütçem şu an 1250 tl ancak 6 ay sonra 1250 daha eklenecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.