GTX 1050Ti vs 1060 vs 1070

Whops. Bi sorun var. Tasarım tamaen galax ancak marka neden farklı? Bakabilir misiniz attığınız linke?
Markadan markaya atlıyor işte napacak. Hocam sizi uzun süre götürebilmesi için kaliteli markalar alın. ASUS, EVGA, MSI vb. Yok efendim İnno3D'miş, GALAX'mış, Palit'miş. Gayet kullanılabilir ama uzun süreli kullanımlarda asla tavsiye etmediğim ürünler.

Markadan markaya atlıyor işte napacak. Hocam sizi uzun süre götürebilmesi için kaliteli markalar alın. ASUS, EVGA, MSI vb. Yok efendim İnno3D'miş, GALAX'mış, Palit'miş. Gayet kullanılabilir ama uzun süreli kullanımlarda asla tavsiye etmediğim ürünler.

Önemli olan marka adı değil, kalitedir. ;)

Galax bilemiyorum iyi markka diye biliyorum. Hatta turnuvada galax verilmişti mirliivaya

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı