GTX 1050'ye 32 GB RAM alınır mı?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTX 1050 ve 1600 AF sisteme Bu RAM'ler alınır mı? RGB olmasını istiyorum. Aynısının CL 16'sını yakın fiyata bulabilir miyim?

32 GB normal şartlarda gereksiz ama Render veya modlu Minecraft düşünüyorsanız olabilir. Modlu Minecraft'ın 16 gb RAM'i tek başına yediğini gördüm.

RAM'e o kadar para dökmektense ekran kartına yüklenmek daha mantıklı.

Aslında doğru. Şu an Gammix D30'un 3200 MHz modelini kullanıyorum. 16 GB CL 16 Micron e-die bellekler. Ekran kartı belleği yetersiz geliyor sistem RAM yiyor RAM doluyor o yüzden RAM almak istiyorum. Anakarta ve RAM'e o kadar para vereceğime Gaming gecesinden 6500 XT alsam hem belleği 4 GB olur hem de daha ucuza daha iyi performans alırım.

Aslında doğru. Şu an Gammix D30'un 3200 MHz modelini kullanıyorum. 16 GB CL 16 Micron e-die bellekler. Ekran kartı belleği yetersiz geliyor sistem RAM yiyor RAM doluyor o yüzden RAM almak istiyorum. Anakarta ve RAM'e o kadar para vereceğime Gaming gecesinden 6500 XT alsam hem belleği 4 GB olur hem de daha ucuza daha iyi performans alırım.

Anakartınızı da B550 serisi olarak kullanmalısınız tam performans için.

32 GB normal şartlarda gereksiz ama render veya modlu Minecraft düşünüyorsanız olabilir. Modlu Minecraft'ın 16 GB RAM'i tek başına yediğini gördüm.

500 tane mod bulunan badlion Client ile Hypixel skyblock oynuyorum. Arkada 4K müzik açıyorum. Ekran kartı belleği de 16 GB RAM de anında doluyor. Arkada daha bir sürü program açmam gerekiyor. Çok yetersiz geliyor. Bütçem de kısıtlı.
Anakartınızı da B550 serisi olarak kullanmalısınız tam performans için.

Neden ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı