Hayır, ekran kartı performansı oyun testlerine bakarsanız 4.0 uyumu olmayınca neredeyse GTX 1650 seviyelerinin gerisine dahi düşebiliyor.Ha doğru PCI-e 4.0
RAM uymaz diye dediniz sandım.
Hayır, ekran kartı performansı oyun testlerine bakarsanız 4.0 uyumu olmayınca neredeyse GTX 1650 seviyelerinin gerisine dahi düşebiliyor.Ha doğru PCI-e 4.0
RAM uymaz diye dediniz sandım.
Hayır, ekran kartı performansı oyun testlerine bakarsanız 4.0 uyumu olmayınca neredeyse GTX 1650 seviyelerinin gerisine dahi düşebiliyor.
F/P en iyisi bu düşük bütçede. Eldekini satıp üstüne koyup alabilirsiniz.Aynısını söyledik hocam.
Önerdiğiniz düşük bütçeli anakart var mı?
F/P en iyisi bu düşük bütçede. Eldekini satıp üstüne koyup alabilirsiniz.
![]()
MSI B550M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B550M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI kesinlikle daha mantıklı.Yine S2H alsam nasıl olur? Gigabyte BIOS'una alıştım. Fazla fark yok fiyat açısından. 50 TL'den bir şey olmaz.
MSI kesinlikle daha mantıklı.
Neden?
![]()
Compare Gigabyte B550M S2H vs MSI B550-A PRO
Compare Motherboards: Gigabyte B550M S2H vs MSI B550-A PRO. 28% cheaper you can save €27.09.pangoly.com
TR kaynak için:
M yerine A modeline bakmışımTR kaynak için: https://www.epey.com/anakart/karsilastir/608246-675290/gigabyte-b550m-s2h_msi-b550m-a-pro/farklari/
Ben de epeyden bakıyorum. S2H çok daha iyi duruyor. 100 TL'den bir şey olmaz. Burada bana S2H da olmayıp a Pro Max de olan bir şey gösterir misiniz?
![]()
Compare Gigabyte B550M S2H vs MSI B550-A PRO
Compare Motherboards: Gigabyte B550M S2H vs MSI B550-A PRO. 28% cheaper you can save €27.09.pangoly.com
TR kaynak için:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.