GTX 1060 3 GB Takılmalar ve FPS Düşüklüğü

LaraCroftLover

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bilgisayar satın aldım ağustosun son haftalarında. Sistemim imza kısmımda yazmaktadır. Kimi oyunlarda sahne geçişlerinde veya farklı bölgelere geçtiğimde 1 saniyelik takılmalar yaşıyorum. FPS değerim çok düşüp tekrar eski haline geliyor. Bunun sebebi donanımsal mıdır? Donanımsal ise hangi parçam bu sorunu yaratmaktadır? Cevaplarınızı bekliyorum.

Ek: WD 1 TB Blue 64 MB Cache 7200RPM HDD sahibiyim.

MSI GeForce GTX 1060 3GB GAMING X / Intel Core I5 7500 Processor / MSI B250 GAMING M3 Motherboard / Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz RAM / Corsair H60 /
Corsair VS550 PSU / Corsair 460x Case

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM yetersiz kalıyor maalesef artık. Ram ilave etmeniz gerekli. Sisteminizin genel performansını SSD alarak arttırabilirsiniz. Bu iki ilave sonrasında hala sorun devam ediyorsa bilgi verin lütfen.

1) Oyun orjinal mi?
2) Sistem orjinal mi?
3) MSI AfterBurner ile oyun ici sicaklik, islemci kullanimi, RAM Kullanimi ve VRAM lullanimi degerlerini atiniz.

İntel İ5 7500 serisi işlemcilerin tek çekirdek performansı oyunlar için yeterlidir. 8GB RAM'de FULLHD çözünürlük için son derece yeterli.
PC'de, RAM ve işlemciye yük bindirecek gereksiz programlar yüklemeyip, orijinal ve güncel yazılım kullanmak şart. Zira, R3 1200 işlemci ve 8GB RAM'e sahip sistemle bile GTX1060'ın harikalar yaratması gerek...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı