GTX 1060 3GB PUBG Performans Sorunu

• Konuyu başlatan MrUtku
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.212

MrUtku

Hectopat
Daha fazla  
Oyun 1.0 olalı çok oldu fakat nedense oyunda hala bir performans sorunu yaşıyorum. Pyun 1.0 olunca aldım ama hafif droplar yiyorum. Her ayarı denedim. Nvidi'anın programdan optimum ayarlarıda denedim olmuyor. Arkadaşımda 1050 Ti var fakat ultrada bile drop yemediğini söylüyor. Amlamadım ve sadece PUBG'de değil Rust, Dying Light gibi oyunlarda da oluyor

Sistem:
GTX 1060 3GB OC Edition
i5 6402p
8GB RAM 2133MHz DDR4
B150M Gaming Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun 1.0 olalı çok oldu fakat nedense oyunda hala bir performans sorunu yaşıyorum. Pyun 1.0 olunca aldım ama hafif droplar yiyorum. Her ayarı denedim. Nvidi'anın programdan optimum ayarlarıda denedim olmuyor. Arkadaşımda 1050 Ti var fakat ultrada bile drop yemediğini söylüyor. Amlamadım ve sadece PUBG'de değil Rust, Dying Light gibi oyunlarda da oluyor

Sistem:
GTX 1060 3GB OC Edition
i5 6402p
8GB RAM 2133MHz DDR4
B150M Gaming Pro

1050Tİ ultrada drop yemiyor mu ? Abi cidden 1080Tİ ' dan daha iyi bir kart heralde, enteresan.

yardım edebilecek var mı arkadaşlar ramden dolayı değil arkadaşımda 8gb ram ile oynuyor ve hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor (oluyormuş ama çok az)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı