GTX 1060 3GB Red Dead Redemption 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Anlattıklarınıza bakılırsa oyunu en düşük ayarlarda kasarak oynayacağım. Onun yerine hiç oynamasam daha iyi olur sanırım.

Anlattıklarınıza bakılırsa oyunu en düşük ayarlarda kasarak oynayacağım. Onun yerine hiç oynamasam daha iyi olur sanırım.

Bencede daha iyi olur kasmayı geç RDR 2 gibi bir oyun zaten görsel zevkiniz var ise sizi büyülüyor o oyunu düşük ayarlarda oynamamak Low ayarlarla oynamakdan daha iyidir diye düşünüyorum.

@Tsukune

Konuya mesaj yazanların yarısı yanlış bilgilendirme yapıyor. 1060 3GB ile RDR 2'yi düşük ayarlarda oynamana gerek yok. Aşağıya eklediğim videodaki ayarları aynen sen de yaparsan oyunu gayet iyi bir performansta orta-yüksek ayarlara tekabül eden bir grafik kalitesinde oyanabilirsin. Ben RX 570 ile bu videolardaki ayarları kullanarak oyunu bitirdim ve grafik konusunda da performans konusunda da memnun kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Tsukune

Konuya mesaj yazanların yarısı yanlış bilgilendirme yapıyor. 1060 3GB ile RDR 2'yi düşük ayarlarda oynamana gerek yok. Aşağıya eklediğim videodaki ayarları aynen sen de yaparsan oyunu gayet iyi bir performansta orta-yüksek ayarlara tekabül eden bir grafik kalitesinde oyanabilirsin. Ben RX 570 ile bu videolardaki ayarları kullanarak oyunu bitirdim ve grafik konusunda da performans konusunda da memnun kaldım.

1060 güçlü bir ekran kartı ancak işlemcim ve RAM'im onun yanında düşük kalıyor. Bu sebeplerden dolayı Dead by Daylight oynarken bile bilgisayarım çok kez takılıyor ve RAM ile işlemcim %100 oluyor. Görüntü ayarlarını fullediğimde bu sorun azalmıştı. Kısacası işlemcim ve RAM'den dolayı keyifli bir şekilde oynayamam diye düşünüyorum. Sence doğru mudur? Senin RAM'in ve işlemcin ne idi?

1060 güçlü bir ekran kartı ancak işlemcim ve belleklerim onun yanında düşük kalıyor. Bu sebeplerden dolayı Dead by Daylight oynarken bile bilgisayarım çok kez takılıyor ve RAM ile işlemcim %100 oluyor. Görüntü ayarlarını yükselttiğimde bu sorun azalmıştı. Kısacası işlemcim ve belleklerden dolayı keyifli bir şekilde oynayamam diye düşünüyorum. Sence doğru mudur? Senin belleklerin ve işlemcin ne idi?

Ben i5 3470 işlemci ve 12GB bellek ile oyunu oynadım. 8GB bellek yer yer takılmalara sebep olabilir, onu 16GB'a yükseltmeni öneririm.

Kaldırır fakat 8GB bellek RDR 2 için yeterli değil, takılmalar yaşarsın. 16GB yapmakta fayda var. Onun dışında 1060 3GB ile RDR 2'yi Hardware Unboxed'ın ayarlarıyla tatmin edici bir performansta oynayabilirsin.
Herkesten duyuyorum arkadaş bu Hardware Unboxed'ın grafik ayarlarını :D Hocam ben bunlara nasıl ulaşabilirim acaba? İnternetten videoyu buldum fakat tek tek kendimiz mi ayarlamamız gerekiyor acaba? Ben de GTX 1060 3 GB kullanıyorum da ondan sordum.

Herkesten duyuyorum arkadaş bu Hardware Unboxed'ın grafik ayarlarını :D Hocam ben bunlara nasıl ulaşabilirim acaba? İnternetten videoyu buldum fakat tek tek kendimiz mi ayarlamamız gerekiyor acaba? Ben de GTX 1060 3 GB kullanıyorum da ondan sordum.

Videoların sonlarına doğru ayarlar gösteriliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı