GTX 1060 5000 TL Sistem Toplama

5000 tl gtx 1070 için gayet yeter.
Buyrun
5000 tl sistem.PNG

Edit: Sistemdeki ram tek modül olarak koymuşum alırken 2 modül olarak alabilirsiniz zaten bütçeyi aşmaz.

O zamana kadar çok şeyler gelir. Kaby Lake, Zen gibi anlıyacagın az bekle, rekabet artsin, fiyatlar düşsün, oyuncular kazansın. :D
Bizim pazarımıza Mart ayından önce gireceğine inanmıyorum açıkcası. Bende beklemedeyim fakat 5 ay var ve şu an elimde sinirlenirimi her gün zıplatan bir laptop var. 2017 de çıkıcakda bize kadar gelicekde çok sıkıntı.

Bizim pazarımıza Mart ayından önce gireceğine inanmıyorum açıkcası. Bende beklemedeyim fakat 5 ay var ve şu an elimde sinirlenirimi her gün zıplatan bir laptop var. 2017 de çıkıcakda bize kadar gelicekde çok sıkıntı.
Gerçekten de dediğinize katılıyorum. Benim de elimde sinirlerimi hoplatan bir bilgisayar var ve ben de sizin gibi bu sistemi toplamak için doların düşmesini ve 2017' i bekliyorum. :)

5000 tl gtx 1070 için gayet yeter.
Buyrun Eki Görüntüle 195404
Edit: Sistemdeki ram tek modül olarak koymuşum alırken 2 modül olarak alabilirsiniz zaten bütçeyi aşmaz.
Yalnız ben vatandan toplayacağım. Malumunuz vatanın fiyatlarını herkes bilir. Bir ara aklımdan şöyle bir düşünce geçmedi değil. ''Technopta' a göndermek. :) Böyle bir şey mümkün mü ? Orasını bilemem. :)

Vatandan toplama sebebiniz ailevi sanırım. İkna edebilirseniz babanızı veya annenizi harika bir sistem alabilirsiniz. :)
Hayır. Daha toplanacak bir bilgisayarım olduğunu sadece annem ve ağabeyim biliyor. Babama daha söylemedim. Biraz ılıman biraz da nötr davranıyor. Ama ben onun damarına inmeyi bilirim. :) Konumuza gelirsek kendi bilgisayarımı kendim toplamayı çok isterim fakat 5000 TL'lik bir bilgisayarı toplamak çok büyük cesaret ister. Sizce de öyle değil mi ?

Windows almak yerine GTX 1060'ın parasının üstüne koyun ve GTX 1070 alın.
Dostum onu herkes diyor ama kinguin'den öyle bir işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı