GTX1060'ın girişi 8pin diye biliyorum.Galiba yanlış anladınız 8pini 6+2 olarak takabiliyor muyumu sordum benEğer kartta 2 adet 6 pin güç yuvası varsa, 6+2 (8 pin) soketi takamazsınız. Çünkü +2'lik kısım toprak hattıdır yani 12V kanalından gelmez. Bu yüzden takmaya çalışırsanız, -büyük ihtimal oturmayacaktır- kısa devreye sebep olursunuz, ve kart yanabilir.
Güç kaynağından 8 pin kablo gelmiyorsa, 6+2 pin kablo geliyordur, o şekilde takacaksın.GTX1060'ın girişi 8pin diye biliyorum.Galiba yanlış anladınız 8pini 6+2 olarak takabiliyor muyumu sordum ben
Evet, direk 8pin yapmazlar. 6pinli modellerde var çünkü. 8pin ile 6+2pin aynı işi görür.GTX1060'ın girişi 8pin diye biliyorum.Galiba yanlış anladınız 8pini 6+2 olarak takabiliyor muyumu sordum ben.
Evet hocam doğru tek 8 pinmiş. Zaten güç kaynağından birleşik 8 pin olarak değil, 6+2 olarak gelir. Takabilirsiniz.GTX1060'ın girişi 8pin diye biliyorum.Galiba yanlış anladınız 8pini 6+2 olarak takabiliyor muyumu sordum ben
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.