GTX 1060 6+2 pin takmak

unstoppe

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemime GTX1060 takacağım. Güç kaynağım: Cooler Master THUNDER 600W. PSU'da 6 pin ve 2 pin giriş bulunuyor, 6+2 yapsam bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kartta 2 adet 6 pin güç yuvası varsa, 6+2 (8 pin) soketi takamazsınız. Çünkü +2'lik kısım toprak hattıdır yani 12V kanalından gelmez. Bu yüzden takmaya çalışırsanız, -büyük ihtimal oturmayacaktır- kısa devreye sebep olursunuz, ve kart yanabilir.

Eğer kartta 2 adet 6 pin güç yuvası varsa, 6+2 (8 pin) soketi takamazsınız. Çünkü +2'lik kısım toprak hattıdır yani 12V kanalından gelmez. Bu yüzden takmaya çalışırsanız, -büyük ihtimal oturmayacaktır- kısa devreye sebep olursunuz, ve kart yanabilir.
GTX1060'ın girişi 8pin diye biliyorum.Galiba yanlış anladınız 8pini 6+2 olarak takabiliyor muyumu sordum ben

GTX1060'ın girişi 8pin diye biliyorum.Galiba yanlış anladınız 8pini 6+2 olarak takabiliyor muyumu sordum ben
Evet hocam doğru tek 8 pinmiş. Zaten güç kaynağından birleşik 8 pin olarak değil, 6+2 olarak gelir. Takabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı