GTX 1060 6 GB Düşük FPS Sorunu

Kerem132

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Asus DUAL 1060 6GB ekran kartım var oyunlarda düşük FPS alıyorum ve bu benim canımı sıkıyor.
Youtube'da izlediğim benchmarkların yarısı kadar FPS alıyorum neredeyse bazen daha da az!

PSU'um Frisby kasanın içinde mevcut olan Feom 600 W PSU.
PSU yüzünden midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU 600W sorunun kaynağı olduğunu sanmam ama bence derhal değiştirin. +80 bir PSU almanız daha iyi olacaktır. Hem de kişiye göre değişir ama ben Frisby pek kullanmam.

Mübarek kardeşim PSU ne kadar ? PSU sadece parçalara güç verir. Ve düşük veya dengesiz bir şekilde güç verirse FPS'i etkilemez. Maksimum bilgisayarı kapatır veya reset attırır. Sadece ekran kartı önemli değildir. İzlediğin testlerde adamların kullanığı ram, anakart, işlemci belki ısı bile FPS'i etkiler. O yüzden diğer parçalarına bakabilirsin. Darboğaz var mı ? Ramlerin ne ? Vs... vs.. Normalde bu kadar uzun kimseye yazmam. Fakat içimden geldi.

Mübarek kardeşim PSU ne kadar ? PSU sadece parçalara güç verir. Ve düşük veya dengesiz bir şekilde güç verirse FPS'i etkilemez. Maksimum bilgisayarı kapatır veya reset attırır. Sadece ekran kartı önemli değildir. İzlediğin testlerde adamların kullanığı ram, anakart, işlemci belki ısı bile FPS'i etkiler. O yüzden diğer parçalarına bakabilirsin. Darboğaz var mı ? Ramlerin ne ? Vs... vs.. Normalde bu kadar uzun kimseye yazmam. Fakat içimden geldi.
Corsair 8gb ram
Ryzen5 1500x
Asus prime b350m-k

Olabilir. Sisteminiz nedir?
Amd ryzen 1500x
ASUS DUAL1060 6GB OC
asus prime b350m-k
Corsair 8gb ram

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı