GTX 1060 6 GB sistem tavsiyesi

Ekran kartın sımdılık kalsın fıyatları düşmeye başladi komple sistemle alsan alsan 1650'li sistem alırsın o fiyata onun yerıne yan parcaları yukseltıp ileride ıyı bir ekran kartı alman daha hos olabılır.
ya da eldekı sistemı 2.el olarak satıp 0 cihaz dizmen daha doğru olur.

En mantıklısı
Ekran kartı hariç parcalarını yenile 10400F su an en ıyı fp urunu olabılır işlemci bazında AMD sevmıyorsan B450 serisi anakart ekran kartından daha ıyı verım alabılmek ıstıyorsan ıyı bır SSD ve 3600 MHz 16 GB RAM senın için ıdeal olacaktır Power'ida yenılemen gerekıcek halıyle ama 7K bütçe bunlara cok rahatca yeter.

Kasa güzel.

4625 TL tutar. İstersen 1 TB HDD'yi çıkarıp SSD'yi 500 GB yapabilirsin. Beğenmediğin bir parçası varsa söyle değiştiririm.
Sistem güzel ama öneri olarak, H410 anakarta o parayı vermek yerine 100TL daha koyulup MSI B460M PRO alınabilir. PSU'yu Gaming Gecesi'nden denk getirip daha iyi bir şey kapabilirsek güzel olur, ben Cougar STX700 kapmıştım 400TL küsura. Bir de hocam o Ramlar için o fiyat biraz uçuk değil mi?:D Daha uyguna getirilebilir bence, zaten 2666'da sabit kullanacak. Viper Steel veyahut Apacer Panther falan denk getirilebilir 300TL küsurlara. Mesela geçen hafta Gaming Gecesi'nde muhteşem RGB ramler vardı, dual kit olanların fiyatları da 800TL falandı, güzel modellerdi.

Sistem güzel ama öneri olarak, H410 anakarta o parayı vermek yerine 100TL daha koyulup MSI B460M PRO alınabilir. PSU'yu Gaming Gecesi'nden denk getirip daha iyi bir şey kapabilirsek güzel olur, ben Cougar STX700 kapmıştım 400TL küsura. Bir de hocam o Ramlar için o fiyat biraz uçuk değil mi?:D Daha uyguna getirilebilir bence, zaten 2666'da sabit kullanacak. Viper Steel veyahut Apacer Panther falan denk getirilebilir 300TL küsurlara. Mesela geçen hafta Gaming Gecesi'nde muhteşem RGB ramler vardı, dual kit olanların fiyatları da 800TL falandı, güzel modellerdi.

Apacer Panther sorunlu ama başka RAM'ler alınabilir tabi. B460M Pro almak bir işine yaramayacak çünkü daha üst nesil bir işlemci takamadıktan sonra yapabileceği geliştirmeyi bu anakartta kaldırabiliyor.

Apacer Panther sorunlu ama başka RAM'ler alınabilir tabi.
Nasıl bir sorunu var ki? Birkaç çeşit modeli var gerçi. Apacer Panther ben bunu kullanıyorum.
B460M Pro almak bir işine yaramayacak çünkü daha üst nesil bir işlemci takamadıktan sonra yapabileceği geliştirmeyi bu anakartta kaldırabiliyor.
M2 SSD desteği ve soğutucu bloğu olduğu için dedim. Hem daha yeni nesil ve kaliteli. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ve alınca uzun süre kullanıyoruz. B460M Pro daha mantıklı geliyor bana.

Nasıl bir sorunu var ki? Birkaç çeşit modeli var gerçi. Apacer Panther ben bunu kullanıyorum.

M2 SSD desteği ve soğutucu bloğu olduğu için dedim. Hem daha yeni nesil ve kaliteli. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ve alınca uzun süre kullanıyoruz. B460M Pro daha mantıklı geliyor bana.

Vengeance LPX gibi XMP açarken sorun çıkarabiliyor. 11400F ve B560 sıkıştırmaya çalışıyorum şu an.

Ekleme: Sıkıştırabildim araya.

RAM'ler Gaming Gecesinden daha ucuza denk getirilebilir. RAM daha ucuza denk getirilirse şu PSU'nun alınması daha iyi olur:

Fiyat 4980 TL tutuyor.

Merhabalar, şu arra sistemimi satmaya karar verdim oyunlar için sıkıntı çıkarıyor işlemcim oyunlar için yetersiz gliyor ve bu durumdan rahatsız olmaya başladım iyice. Mümkünse içinde GTX 1060 3/6 GB ekran kartı olan bir sistem tavsiyesi yapın bütçem maximum 7000 TL 10 TL bile ekleyemem. Teşekkür ederim @Hamza Ensar Sağlam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı