GTX 1060 6G fanlar düzgün çalışmıyor

Bende de aynı sorun vardı. Yaz bitsin gönderirim dedim sizin gibi. Bu arada hava zaten çok sıcak olduğu için kart serin kalsın diye MSI Gaming App programından Twin Frozr özelliğini kapattım. Yaklaşık 2 ay bu şekilde kullandım. Şuanda özelliği açtığım halde fanlar düzgün çalışıyor.

Afterburner'den hızları manuel olarak kontrol ebiliyor musunuz?
Bir kere başladığı zaman. Durmuyor ve bu sırada manuel kontrolde yapılamıyor. Elimle diğer fani dokunuyorum ve biraz donup ikiside duruyor o zaman manuel kontrol oluyor ama bir süre sonra yine bozuyor her seferinde elimle döndürmem gerekiyor ve bu çok sık oluyor

Bende de aynı sorun vardı. Yaz bitsin gönderirim dedim sizin gibi. Bu arada hava zaten çok sıcak olduğu için kart serin kalsın diye MSI Gaming App programından Twin Frozr özelliğini kapattım. Yaklaşık 2 ay bu şekilde kullandım. Şuanda özelliği açtığım halde fanlar düzgün çalışıyor.
Yani ne yapmalıyım?

ServisPoint Değişim Yapılması Gereken Üründe Değişim Yapmadı.
Aynı sorunu yaşayan ve aynı cevabı alan başka biri...

kerim.alp@servispoint.com bu mail adresine sorununuzu detaylı ve anlaşılır şekilde yazın.Kısa bir video da ekleyin. Büyük ihtimalle fan değişimi yaparak sorununuzu çözeceklerdir.
Mail attım cevap vermediler. Ayrıca o şikayeti ben yazdım, onda da bir gelişme yok. Adamların umrunda değil. Vatan Bilgisayar ile görüştüm, "biz üretici değiliz, bizi ilgilendirmez" deyip aradan çekiliyorlar. Tüketici Haklarına başvurmaktan başka bir çare yok gibi.

Verdiğim adrese mail attıysanız bugün dönüş yapamaması çok normal. Haftaiçi olsun. Bekleyin kesin dönüş yapacaktır.

Konuyu birkaç ay önce çözdüm.Ekran kartını kendi elimle görürdüm ve derdimi anlattım fanı değiştirip sıfır fan taktılar ve sorun kesin olarak çözüldü. Özel olarak ilgilenmek gerekiyormuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı