Çözüldü GTX 1060 6GB BF1 düşük FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Daha önce CS-GO'da düşük FPS almış BIOS güncellemesi yapmıştım. Asus AI Suite 3 uygulaması kullanıyorum ayarlarım Optimized + MSI Afterburner kullanıyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi GTX 1060 6GB, Ryzen 5 1600, 8GB 3000 Mhz. Ram'den oluşan bir sistemim var.

Haritaya göre değişmekle birlikte 45 ile 75 arası FPS alıyorum. Herhangi bir dar boğaz var mı? Neden bu kadar düşük FPS alıyorum, normal midir?

RDvyXn.png

Çözüm
Sorun şu anlık yeni BIOS sürümü ile düzelmiş gözüküyor, sanırım eski sürümlerde bir sıkıntı vardı.
@Yerli padawan Temiz Windows 10 Pro kurucaksın ama hiç bir şeyi ellemeyeceksin gerekli şeyleri kendi kuruyor zaten sen sadece BIOS, Chipset, Nvidia driverini kurup test ediceksin İşlemciye OC yapmanın ne alaka olduğunu anlıyamadım ortada işlemciyle ilgili problem yokken. RAM alarakta herkes sorun çözmüyor malesef yani ben bile 3GB RAM ile Battlefield 4 Mp oynadım. Dedikleri mi yapıp sadece test edersen en azından sonuç ne olucak görürüz. Driver Booster gibi programlar kullanmayın onlar eski sürümleri yüklüyor manuel olarak kendin kurman her zaman daha doğru ve iyidir.
PRO sürümünü bulamadık biz de Enterprise kurduk sorun olur mu?

Her konuda temiz WIN10 kuracaksın demeyin ben PC'mi 2 hafta önce topladım Windows 10 sürüm 1803 mevcut PC'de driverlar ve BF1 var aynı sorunu yaşıyorum acaba bana tavsiyeniz ne? .) Bende mi temiz kurulum yapayım.

Senin işlemcin gtx 1060 6gb’a ucu ucuna yetiyor. Ara sıra kullanım düşmesi normal.

Her konuda temiz WIN10 kuracaksın demeyin ben PC'mi 2 hafta önce topladım Windows 10 sürüm 1803 mevcut PC'de driverlar ve BF1 var aynı sorunu yaşıyorum acaba bana tavsiyeniz ne? .) Bende mi temiz kurulum yapayım.
Arkadaşa öyle dememin sebebi bir sürü çözüm yolu denememizden sonra en son bu noktaya geldik konuyu okumadan niye çıkış yapıyorsun anlamadım sanki bilgisayarını biz bu hale getirdik.

@Yerli padawan Orası sana kalmış ama Pro kurman önceliğimdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı