Çözüldü GTX 1060 6GB BF1 düşük FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Daha önce CS-GO'da düşük FPS almış BIOS güncellemesi yapmıştım. Asus AI Suite 3 uygulaması kullanıyorum ayarlarım Optimized + MSI Afterburner kullanıyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi GTX 1060 6GB, Ryzen 5 1600, 8GB 3000 Mhz. Ram'den oluşan bir sistemim var.

Haritaya göre değişmekle birlikte 45 ile 75 arası FPS alıyorum. Herhangi bir dar boğaz var mı? Neden bu kadar düşük FPS alıyorum, normal midir?

RDvyXn.png

Çözüm
Sorun şu anlık yeni BIOS sürümü ile düzelmiş gözüküyor, sanırım eski sürümlerde bir sıkıntı vardı.
Bak Recep Baltaş paylaştı ISO dosyası onu indir kur.
Artık 15 tatile kaldı hocam, çok sağolun her şey için. Bilseydim yapardım, zaten YDS çalışacağım, okullar açılıyor. Müsait bir zamanımda tekrar bakıp kurarım. Şimdi sadece BF1 kurup (tabi 700 KBS ile indiriyor 60 saate iner gibi.) Birkaç gün oynayacağım. Bu süre zarfında beni idare etmez mi?
Bilgisayarın açılırken anakart logosu geliyormu?
Evet geliyor hocam ASUS yazıyor.

@Yerli padawan Eskiden oyunları korsan alıp oyun dosyalarının çoğunu CD den kuruyordum gerisinide Origin üzerinden indirmeye devam ediyordum o yüzden çabuk iniyordu. :)
Ama bu yöntem pekte sağlıklı olduğu söylenemez ara sıra oyunun ortasında hatalar veriyordu.

İnşallah yoktur.
CS-GO'da Keskinliği yumuşatma 8x yaptım, FPS artışı oldu (önceden 4x kullanıyordum kart kendini zorlamadı demek ki) AMD Ryzen Master kurulu -thereads 12 -high başlatma seçenekleri ayarları. Oyun bir süre sonra yanıt vermiyor, donuyor. @Mr.Acar rica etsem sizde konuya bir bakabilir misiniz? Hocam bu arada bir şey daha farkettim başlangıçta Ana Kart ismi çıkmıyor. Şuan BIOS ayarlarını default yaptım, daha sonra profile 1 kaydettim şuan ASUS yazıyor. Fakat tekrar yeniden başlattığımda ya da PC kapatıp açtığımda ASUS yazısı gelmiyor. Boot menüsünden logo full secren yaptım, sorun şimdilik düzelmiş gözüküyor. Bu logo gözükmeme sorunu CS-GO'nun yanıt vermemesi sorununa yol açmaz değil mi?
@Profte Hocam henüz bir şey demek için erken ama galiba GPU kullanımı arttı zaman zaman düşmekle birlikte 70 80 90 bandında seyrediyor ve FPS 55 - 85 arası normal midir?

CS-GO'da Keskinliği yumuşatma 8x yaptım, FPS artışı oldu (önceden 4x kullanıyordum kart kendini zorlamadı demek ki) AMD Ryzen Master kurulu -thereads 12 -high başlatma seçenekleri ayarları. Oyun bir süre sonra yanıt vermiyor, donuyor. @Mr.Acar rica etsem sizde konuya bir bakabilir misiniz? Hocam bu arada bir şey daha farkettim başlangıçta Ana Kart ismi çıkmıyor. Şuan BIOS ayarlarını default yaptım, daha sonra profile 1 kaydettim şuan ASUS yazıyor. Fakat tekrar yeniden başlattığımda ya da PC kapatıp açtığımda ASUS yazısı gelmiyor. Boot menüsünden logo full secren yaptım, sorun şimdilik düzelmiş gözüküyor. Bu logo gözükmeme sorunu CS-GO'nun yanıt vermemesi sorununa yol açmaz değil mi?
@Profte Hocam henüz bir şey demek için erken ama galiba GPU kullanımı arttı zaman zaman düşmekle birlikte 70 80 90 bandında seyrediyor ve FPS 55 - 85 arası normal midir?
Sorunu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı