GTX 1060 6GB ile 2K monitör kullanmak

Schweppes

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
598
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar linkteki monitörü almak istiyorum fakat şu an için GTX 1060 6GB kullanıyorum. Ekran kartını güncelleyene kadar bu monitörde oyunları 1080P'de oynamanın bir sıkıntısı olur mu? Görüntü çok dağılır mı?

Monitör muadillerine göre çok uygun fiyatlı, ViewSonic markası hakkında bilgisi olan ve monitörden anlayan arkadaşlar monitörü inceleyebilir mi? Almaya değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
30 FPS oynayabilirsin 2K da. Ben GTX 950 ile DSR ile 2K ayarlayıp 30 FPS oynatıyorum. Sen daha yüksek FPS alarak oynayabilirsin. Oynadığım oyun NFS Payback. Diğer oyunlarda denemedim. Sende mevcut manitörünle DSR ile 2K çözünürlük açıp kaç FPS aldığına bak. 2K ekranı almadan önce, PC'yi test etmiş olursun.
 
2K monitörde 1080p oynamayı düşünüyorum ekran kartını güncelleyene kadar. Sorum bu zaten 2k monitörde 1080p oynarken görüntü bozulur mu?
 
Orjinal 1080p monitördeki kaliteyi yakalayamazsın. Ama yakın zamanda ekran kartı değiştireceksen ilerde bir daha monitör masrafına girmekten iyidir.
 
Yeni seriyi bekliyorum şu an sadece. O zamana kadar da elimdeki GTX 1060'ı kullanayım diyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni serinin eli kulağında. Zaten yeni seriye de 2K bir monitör yakışır. Bir süre sabreder 1060 ile kullanırsınız ilerde alacağınız performans için değer.
 
Sabretmek kolay işte monitör seçemedim halen. ViewSonic XG3240C 32" 4ms(HDMI+Display) 144Hz Kavisli Oyuncu Fiyatı yukarda da belirttiğim bu monitörü düşünüyorum. Ama iyi bir monitörmü fiyatı muaddillerine göre neden bu kadar düşük anlamadım.
Ben monitörden pek anlamam ama 1080 veya daha iyi bir ekran kartı alacak isen g-sync olan bir monitör yakışır. Bu monitörde free-sync var. Free-sync aynı teknolojinin AMD'deki adı.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Sabretmek kolay işte monitör seçemedim halen. ViewSonic XG3240C 32" 4ms(HDMI+Display) 144Hz Kavisli Oyuncu Fiyatı yukarda da belirttiğim bu monitörü düşünüyorum. Ama iyi bir monitörmü fiyatı muaddillerine göre neden bu kadar düşük anlamadım.
İleride yükseltme yapacaksan seni çok uzun süreler boyunca götürür bu iki monitörde fakat benim anlamadığım 1060 için söylenen sözler. Bence bu kart iyi bir işlemci ile 2k görüntü'de sorun çıkarmaz. Şuan işlemcim i7-2600 ve ekran kartı benim işlemciyi kaldırıyor. Peki sizin işlemci örneğin i7-7700k ise optimize çalışamaz mı? 2k görüntüyü darboğaz yapmadan veremez mi?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı