GTX 1060 6GB ile düşük FPS sorunu

BoranK

Megapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 1600
8GB 3000MHz RAM
Asus ROG Strix 1060 6GB
960 EVO SSD
AB350-Gaming 3
144Hz Monitör

Windows Uptade vs. her şey güncel. Zaten bu sorunlar her şey güncelken oluyor eski sürümlerde kalsaydım ne güzeldi. Alt tab atıyorum 5 saniye sürüyor eskiden tak tak geçiyordum.

Cs:Go'da özellikle Dust2 de 60-70-80-90 FPS alıyorum, bazı yerler 110 falan bu değerler hiç normal gelmiyor bana hele ki bu ekran kartıyla 2.5k para vermişim daha Cs:Go'da bu kadar FPS alıyorsam yanmışız. Diğer haritalar buna göre daha iyi. 200 falan oluyor. Benim eski GTX650 ekran kartım bile bu değerleri veriyordu bana...

Mesela birkaç ay önce GTA5'de her şeyi açmıştım ayarlardan 120 FPS almıştım çok iyi hatırlıyorum şimdi açtım oyun çöktü resmen. High ayarlara aldım anca 70 FPS görüyorum. GTX650 ile med-high arasında 60 FPS alıyordum...

Ben anlamadım bu durumu sorun nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet burada bir sorun var. R7 240 ve DDR3 sistemimde 170-200 değerlerini orta çözünürlük yüksek ayarlarda alıyorum. Kanaatim sisteminize trojen veya bașka bir virüs bulaștırabilme ihtimaliniz. Bunu göz önüne alarak sağlam bir virüs taraması yapın. Sonrasında buraya belirtmeyi unutmayın.

Nvidia sağolsun yeni getirdiği güncellemelerle dx12 harici oyunlarda gpu 99 kullanılmıyor. Genelda 30-70 civarı kullanıyor. 2-3 versiyon eski driver kullanırsan daha iyi performans alabilirsin belki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı