GTX 1060 6GB ile sistem toplama

İmzam'da olan SSD bakmalısın. SATA girişli SSD ile aynı okuma yazma veriyor bulduğunuz. Eğer pahallı geliyorsa bulduğunuz tarzdan veya SATA girişli normal SSD alabilirsiniz.

sizinki evet bütçemi aşacak tarzdan bişey o zaman ben adata 128 gb sata girişli bi SSD alayım. Ama öyle bi SSD alırsam dahili hard disk takacak girişim kalmayacak mı öyle bişey biliyorum sanki

Kalır, niye kalmasın? Anakartınızda tek SATA portu yok ya. 6 tane var.

Son düzenleme:
Öyle bir SSD derken? M.2 diyorsanız o anakarta takılıyor zaten. Öyle bir şeyin söz konusu yok. Ayrıca anakartınızda tek SATA portu olması imkansız.

hocam işin aslı bilgisayar toplamaya dair öğrendiğim herşey şu forumda 3-5 gün takılmam sonucu oluştu. Yeri geldi hazır bilgileri alıp kullandım yeri geldi kendim girip araştırdım. O yüzden biri gelip o anakartta sata girişi yok dese kargoya verilmeden siparişi iptal ediyim diye koşuştururum sağa sola. teşekkür ederim bilgi için

AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms bunu öneririm
ben de alırken bunun çelişkisinde kalarak aldım ama hepsiburada'da bu bi tık daha pahalıydı ve asus 3 yılken bu 2 yıl garantiliydi asusu seçtim. Neden bunu öneriyosunuz peki hocam + sı nedir. Havale ile ödedim yarına kadar parası havale edilmeyecek eğer çok bi fark varsa iptal edebilirim monitörü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…