GTX 1060 6GB ile sistem toplama

Sistem güzel ama 600W çok fazla bu sistem için onun yerine 500W 80+ bir PSU kullanılıp ve RAM'in MHZ değeri azaltılıp 16 GB veya hiç değilse 12 GB RAM kullanılabilir.

Çok teşekkür ederim emeklerin için. Hocam bu sistem çok mantıklı geldi. Hard disk yerine ssd alıp daha sonra harddisk eklemeyi düşünüyorum. Ram de ilerde alınabilir tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD Ryzen 5 1600 = İşlemci
MSI AMD B350M PRO-VDH = Anakart
Corsair Vengeance LPX 2x8 16 GB 3000 Mhz = RAM
Dark N10 Advanced 600W 80+ = Kasa + PSU
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB = Harddisk
Corsair Force le 200 120 GB = SSD

Bu sistemin toplamı 3.322,67 TL bütçeni 120 TL civarı aşıyor ama en iyisini toplamaya çalıştım. Monitörsüz oldu kusura bakma 😕 monitör koymayı unutmuşum.
Hocam hayalimdeki sistem bunun gibi bişey aslında ama maalesef monitör etkenini görmemişiniz sanırım. Bu beni fazla aşar. Yine de teşekkür ederim

X2 fan sayısını belirtiyor. Bu modelde X4 de var bildiğim kadarıyla.
Örnek.
Inno3D GTX1070 Ti iChill X4 8GB DVI HDMI 3xDP Ekran Kartı - Nanokatalog
İyi bari hocam ben de ucuz olmasından işkilleniyordum panik yaptım x2 görünce

Ne demek hocam bekliyorum merakla. Umarım sınavınız da iyi geçmiştir 😊

Hocam bugün siparişini verdim ödemesini de yaptım ama elime ulaşmadı henüz

Üretici firmanın sitesindeki linki INNO3D GeForce GTX 1060 6GB X2
Hangi siteden sipariş verdiniz acaba öğrenebilir miyim ?

Çok teşekkür ederim emeklerin için. Hocam bu sistem çok mantıklı geldi. Hard disk yerine ssd alıp daha sonra harddisk eklemeyi düşünüyorum. Ram de ilerde alınabilir tabii ki

Hocam hayalimdeki sistem bunun gibi bişey aslında ama maalesef monitör etkenini görmemişiniz sanırım. Bu beni fazla aşar. Yine de teşekkür ederim

İyi bari hocam ben de ucuz olmasından işkilleniyordum panik yaptım x2 görünce
Nanokatalogdan verdim ama bilmediğim teknik bi özelliği mi var diyr işkilleniyodum siteden değil

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı