GTX 1060 6GB ile sistem toplama

teşekkür ederim hocam. biliyorum artık sorularım biraz fazla oldu ama monitör ve hard disk hariç herşeyi sizin dediğiniz gibi aldım o yüzden yardımlarınız için çok minnettarım. son olarak 128 ssd alacak olsam m.2 mi almalıyım, bu tarz tavsiyelerde bulundular bunun avantaj/dezavantaj durumu ne olur? 128 ssd öneriniz nedir?

PUBG başta ise veya önem veriyorsan çoğu kişinin yaşadığı render sorununu yaşamamak için SSD alman şart. HDD'ler çoğu kişiye render sorunu yaşatıp binaları sulu boya gösteriyor. Geç yüklemeden dolayı. Aynısı bana da olduğu için böyle net konuşuyorum olmayan nadir kişiler var HDD ile ama SSD alacaksan da kesinlikle 100 150 lira daha ekleyip m.2 SSD almalısın. Ben 1060 3GB, i5 7500, B250M PRO-VD 8GB RAM ve eski bir kasa 500W ile orta ayarlarda minimum 80 FPS ortalama 100 110 FPS ile rahatlıkla oynuyorum. Monitör 1 MS 75 HZ yeterli bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı