GTX 1060 Boştayken Isınma Sorunu

Tamam şimdi onun sağ altta sekmesi var. Real time protection on konumunda kalsın ,hiç elleme. Kart idle koumda (boştayken) nasıl? Saat hızı düştümü? Çünkü düşmediyse bir kaç ayar yaptıracağım.

Düştü düştü her şey eskisi gibi düzeldi sorun teşekkürler

Yanlış fark etmişim pc ilk açıldığında her şey güzel fakat bir süre sonra MHz değerleri yükseliyor ve düşmüyor tekrara tarama yaptım bir şey bulamadı ne yapmalıyım ?

Yok mu yardımcı olabilecek ?

Ne olur artık biri yardımcı olsun.

Maalesef düzelme yok 200GBlık oyun var diskimde tekrar yüklemek çok zor olacak ama sanırım tek çare bu bir kaç hafta daha bekleyip olmazsa format atacağım.

Üzüldüm...
Makaledeki çözümleri ve yine o makalede bulunan linklerede bakmanızı öneririm...

Büyük ihtimalle bilgisayarına Mining virüsü bulaşmış olabilir, MalwareBytes ile tarama yapmanı öneririm. Zamanında benim bilgisayarıma dadanan bu virüsten kurtulmak için 4 tane antimalware programı kullanıp aynı sorundan kurtulmuştum.

Hocam önceki yazımda da belirttiğim gibi yükleyebildiğin kadar anti virüs ve malware programı kurup hepsini aynanda çalışmaya bırak tek programla çözmek tamamen şans işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…