GTX 1060 Boştayken Isınma Sorunu

Tamam şimdi onun sağ altta sekmesi var. Real time protection on konumunda kalsın ,hiç elleme. Kart idle koumda (boştayken) nasıl? Saat hızı düştümü? Çünkü düşmediyse bir kaç ayar yaptıracağım.

Yanlış fark etmişim pc ilk açıldığında her şey güzel fakat bir süre sonra MHz değerleri yükseliyor ve düşmüyor tekrara tarama yaptım bir şey bulamadı ne yapmalıyım ?

Yok mu yardımcı olabilecek ?

Ne olur artık biri yardımcı olsun. :(

Eğer hala sorununuz devam ediyor ve sistemde virüs olup olmadığından emin değilseniz [Çözüldü] "Windows-upt.exe" Yüksek İşlemci Kullanımı bu konuda yapılanlara bir göz gezdirin derim, ardından başka çözümlere yöneliriz.

Not: R7 240 ekran kartımda bir benzerini yaşamıştım.
Maalesef düzelme yok 200GBlık oyun var diskimde tekrar yüklemek çok zor olacak ama sanırım tek çare bu bir kaç hafta daha bekleyip olmazsa format atacağım.

Büyük ihtimalle bilgisayarına Mining virüsü bulaşmış olabilir, MalwareBytes ile tarama yapmanı öneririm. Zamanında benim bilgisayarıma dadanan bu virüsten kurtulmak için 4 tane antimalware programı kullanıp aynı sorundan kurtulmuştum.

Hocam önceki yazımda da belirttiğim gibi yükleyebildiğin kadar anti virüs ve malware programı kurup hepsini aynanda çalışmaya bırak tek programla çözmek tamamen şans işi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı