Çözüldü GTX 1060 CS:GO Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrhngg

Hectopat
Daha fazla  
İşletim sistemim Win 7'ydi uzun süre boyunca Win 7 kullandığım için ve bilgisayarım biraz yavaşladığı için Win 10'a geçtim. CS GO'da Win 7'deyken 200-270 arası FPS alıyordum, Win 10'da 70-130 arası FPS alabildim, daha sonra tekrardan Win 7'ye geçtim, CS GO'da bir değişme olmadı 70-130 FPS alıyorum, diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. CS GO'da ayarlarım low'da.
  • 8GB RAM
  • i5-3470 İşlemcim
  • 1060 6GB ekran kartım var

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlerım günceldi sorunu farkında olmadan çözdüm. Farklı bir oyunu tekrar denemek için başka bi hesaba girdim sonra kendi hesabıma geçiş yapmayı unutup CSGO'ya oradan girdim FPS’i yüksek görünce ayarlara baktım her şey otomatik olarak yüksekteydi botlarla rekabetçi kurdum FPS’im 200 ün üstüne çıktı. Sonra denemek için her şeyi tekrar düşürdüm FPS’im tekrardan düştü. Şu an bazıları yüksek bazılarını ortada oynuyorum ortalama 246 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
cs go oyun ayarlarını atabilir misin? 70-150 arası alıyorum bende r5 2400g ve rx 580 ile. Tüm driverlar güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…