GTX 1060 fanlar çalışırken programlar durdurulmuyor

Exarons

Megapat
Daha fazla  
ASUS GTX 1060 ekran kartı kullanmaktayım. Son bir kaç aydır fanlar çalıştığı zaman hiçbir program ile durduramamaktayım sadece bilgisayara reset attığım zaman duruyor ve çalıştığı zaman %100 şeklinde çalışıyor. Fanları program ile çalıştırdığım da ise yine kendisi otomatik %100'e çekiyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

ASUS GTX 1060 ekran kartı kullanmaktayım. Son bir kaç aydır fanlar çalıştığı zaman hiçbir program ile durduramamaktayım sadece bilgisayara reset attığım zaman duruyor ve çalıştığı zaman %100 şeklinde çalışıyor. Fanları program ile çalıştırdığım da ise yine kendisi otomatik %100'e çekiyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
msi afterburneri denedinmi veya nividianin kendi denetim masasini, bide goruntu atarsan daha iyi olur

Sıcaklıkları paylaşır mısınız? Ekran kartı üreticinizin kontol programı var mı?
Sıcaklık fazlayken fanlar çalışınca sıcaklık düştüğünde bile durmuyor. Fanlar şuan çalışıyor fakat programda çalışmıyor gözükmekte.
msi afterburneri denedinmi veya nividianin kendi denetim masasini, bide goruntu atarsan daha iyi olur
Msi afterburnerı da denedim sonuç yine aynı oldu.Fanlar şuan çalışıyor fakat programda çalışmıyor gözükmekte.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 49
Sıcaklık fazlayken fanlar çalışınca sıcaklık düştüğünde bile durmuyor. Fanlar şuan çalışıyor fakat programda çalışmıyor gözükmekte.

Msi afterburnerı da denedim sonuç yine aynı oldu.Fanlar şuan çalışıyor fakat programda çalışmıyor gözükmekte.
Driverlerin guncelmi ?
Driverlerin guncelm
Driverlerin guncelmi ?
egerki guncelse demek bisey yalnis kurulmus bendede ayni skinti vardi, egerki ekran karti devrelerinde skinti yoksa mecbur format.

3 fanlı.

Format attım fakat yine aynısı olmaya devam etti. Driverlarda güncel durumda şuan. Siz sorunu nasıl çözdünüz?
R9 280 var bende. Sapphire, MSI Afterburner fan ayarini elletmiyordu MSI'nin denetim masasindan her ayari serbest yapabiliyorum da, senin ekran kartinda sorun olabilir ya da anakartta. Servis abilere selam deme vakti bence, format da atmissin demekki donanimsal bir sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 fanlı.

Format attım fakat yine aynısı olmaya devam etti. Driverlarda güncel durumda şuan. Siz sorunu nasıl çözdünüz?
Bende de 3 fanlı bir model mevcut. Orada ki seçeneklerde 2 adet fan bölümü mevcut. Biri orta fan diğeri ise sol ve sağ fan şeklinde. Bende bazen orta çalışmıyor ama yanlardaki fanları çalıştırıyor. Resimde seçeneklerin tamamı çıkmamış sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı