GTX 1060 FPS Problemi

Console.log

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistemimi yeni toparladım. Ekran kartım MSI GTX Aero ITX 1060 GB 192Bit, İşlemcim Ryzen 1500X 3.5Ghz, Anakartım ise B350M PRO-VDH gelelim problemime...

Arkadaşlarım ile PUBG girelim, herhangi farklı bir oyuna girelim ve ya tek solo olarak gireyim beklenen FPS'i alamıyorum. Rocket League giriyoruz bazen eğlencesine onda bile gereken verimi alamıyorum. 45-60 arası alıyorumdur. PUBG'de ise başlamadan evvel 125 ile başlıyor, uçakta 100 küsürlerde oluyor, aşağı indiğim zaman ise paraşüt açılırken hafif bir drop yiyorum. Aşağı indiğim zaman ise belli bir ara düşük ondan sonra kendine geliyor fakat yine yüksek bir FPS alamıyorum. Konuma göre değişiyor. PUBG oyun ayarlarımın hepsi düşük. Sadece Görüş Uzaklığı ULTRA.

Bilgisayar'ımın tek eksisi ise Monitörüm yok. 60Hz'lik bir televizyon kullanıyorum. ;

19-VE-22-BASKA-ACI.jpg

Monitör ile alakalı herhangi bir sorun yaşıyabilir miyim? Problemim bundan kaynaklı olabilir mi?
Yoksa başka birşeyden kaynaklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı