GTX 1060 Gigabyte vs ASUS

Makaleler
2
Yer
Ankara
Arkadaşlar € ne kadar yükselsede bedava kargo ve ekstra vergi almamasıyla(Almanya'daki verginin üstüne vergi koymuyor, daha önce GTX 950 aldığım için biliyorum) ekran kartını Amazon.de'den almaya karar verdim. İlk başta belirlediğim 8 modelden eleyerek bu iki finalisti çıkarttım. Asus her ne kadar güzel gözüksede anakartımla herhangi bir uyumu olmadığı için Gigabyte'i daha çok beğendim. Hangisi daha az ısınır? Hangisinin OC potansiyeli daha fazladır? (Gigabyte normal G1 modeli değil Xtreme modelidir. Linke bakmanızı öneririm.

Asus GTX 1060 STRİX:
Asus GeForce GTX 1060-ROG Strix O6G-Gaming Nvidia GeForce Grafikkarte (PCIe 3.0, 6GB GDDR5 Speicher, HDMI, DVI, Displayport):Amazon.de:Computer & Zubehör

Gigabyte GTX 1060 XTREME:
Gigabyte GV-N1060XTREME-6GD GP106-400-A1 Pascal 6GB GDDR5 Grafikkarte schwarz:Amazon.de:Computer & Zubehör

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GV N1060:
  • 6+1 phase
  • Boost Clock: 1873 MHz
  • Memory Clock: 8.316 GBPS

Asus GTX 1060 STRİX:
  • 6+1 phase
  • Boost Clock: 1848MHz
  • Memory Clock: 8.2 GBPS

İkisinin de garanti süresi 3 yıl. İkisinin de sıcaklık değerleri hemen hemen aynı. İkisinin de bileşen kaliteleri oldukça yüksek. Bu noktada geri kalan özelliklere bakarak Gigabyte diyorum.

Fabrika çıkışlı olarak en yüksek hıza sahip 1060 Asus'un. Referans tasarımdan bile aşağı yukarı en fazla 5 FPS fazla verebiliyor (fabrika O.C modu). O açıdan hangisinin tasarımını beğeniyorsan veya sana yakın geliyorsa onu tercih edebilirsin çok büyük fark yok aralarında soğutma olarak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı