overclocker phiko
Megapat
@The Riddler Evga kalitesini seviyorum fakat hem 1060 serisinde arka plaka kullanmaması hemde 340€ olması sebebiyle Evga istesemde alamam.
Gigabyte daha iyi hocam. Servis desteği falan da daha iyi benceArkadaşlar € ne kadar yükselsede bedava kargo ve ekstra vergi almamasıyla(Almanya'daki verginin üstüne vergi koymuyor, daha önce GTX 950 aldığım için biliyorum) ekran kartını Amazon.de'den almaya karar verdim. İlk başta belirlediğim 8 modelden eleyerek bu iki finalisti çıkarttım. Asus her ne kadar güzel gözüksede anakartımla herhangi bir uyumu olmadığı için Gigabyte'i daha çok beğendim. Hangisi daha az ısınır? Hangisinin OC potansiyeli daha fazladır? (Gigabyte normal G1 modeli değil Xtreme modelidir. Linke bakmanızı öneririm.
Asus GTX 1060 STRİX:
Asus GeForce GTX 1060-ROG Strix O6G-Gaming Nvidia GeForce Grafikkarte (PCIe 3.0, 6GB GDDR5 Speicher, HDMI, DVI, Displayport):Amazon.de:Computer & Zubehör
Gigabyte GTX 1060 XTREME:
Gigabyte GV-N1060XTREME-6GD GP106-400-A1 Pascal 6GB GDDR5 Grafikkarte schwarz:Amazon.de:Computer & Zubehör
Dostum bende 3 ay içinde sistem toplayacağım da i5 6400 işlemci düşünüyordum, yeni işlemciyi beklemek daha mı mantıklı olur? Birde ekran kartını amazondan almak daha ucuza mal olur mu? Tecrübelerini paylaşırmısın.@JaroxJamaica kararımı verdim kesinlikle Gigabyte alacağım. Bütçe hazırda i3 7350k'yı bekliyorum. Gigabyte'te çok kaslı görünüyor zaten.
Amazon'dan alma bence. Yurtdışından alınan ürünlerin burada garantisi yok çünküDostum bende 3 ay içinde sistem toplayacağım da i5 6400 işlemci düşünüyordum, yeni işlemciyi beklemek daha mı mantıklı olur? Birde ekran kartını amazondan almak daha ucuza mal olur mu? Tecrübelerini paylaşırmısın.
Garanti önemli tabi ama şuan Türkiye'deki fiyatlar beni mecburen amazona yönlendiriyor. Her parçadan ortalama 150 TL kar ediyorum. Mesela 2 gün önce 480 tb ssd yi 375 tl ye sipariş verdim. Buradan nerden alacan o fiyata? Mümkün değil. O yüzden garantiyi çokta düşünmüyorum açıkcasıAmazon'dan alma bence. Yurtdışından alınan ürünlerin burada garantisi yok çünkü
@The Riddler Evga kalitesini seviyorum fakat hem 1060 serisinde arka plaka kullanmaması hemde 340€ olması sebebiyle Evga istesemde alamam.
CW sorununa dikkat edin her 1060 modelindeBende alacağım ekran kartı . Bende MSI ile Gigabyte arasında kalmıştım hala tam olarak karar veremedim ne alacağıma. Gigabyte a nedense hala tam güvenemiyorum ben. Teknoloji konusunda şanslı biri olmadığım için yine bir sorun çıkacakmış gibi geliyo.
diğer markalarada bakmak lazım türkiyede garantisi varmı diye.i3 7350k yı bekle diyorsun yani. Hocam Almanyanın amazonu depozit kargo vs. Almıyor mu onu merak ediyorum. Almıyorsa çok avantajı olur.@eca724 Gigabyte'in servisini aradım, kartın 4 yıl garantisi burda da geçerliymiş. Ayrıca Ocak'ta yada Şubat'ta i3 7350k çıkacak ve OC edilmeden bile i5 6400'den daha performanslı olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.