GTX 1060 GPU Clock Speed Düşmesi

MGTenshi

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken anlık FPS düşmeleri oluyordu. MSI afterburner ile incelediğimde MHz değerlerim 1950'den bir anda 1750'ye düşüyor ve tekrar normal haline döndüğünü gördüm. Bu anlık takılmalar sıkça olup fazlasıyla rahatsız ediyor. Kartımı başka bir sisteme taktığımda da aynı problemi gördüm bu nedenle sorunun kartta olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz?

Sistemim:
B250M-VD Anakart.
GSKILL 16 GB DDR4 2400Mhz CL15 RAM.
EVGA GTX 1060 SC Ekran kartı.
Huntkey 450 Watt PSU.
Seagate 1 TB HDD.
i5 7600 3.5 GHz İşlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sorununu çözebildin mi bende de aynı sorun var ayrıca msi afterburner'da voltage limit ibaresi alıyorum gpu frekansı düştüğünde

64 değil 75-80 gibi derecelerde düşer. Sizin sorunlar bambaşka. Bu aralar sık sık bu 1060 konuları çoğalıyor. Acaba yeni yapım 1060 yongalarında genel bir sorun var da boşuna mı didiniyoruz. Ben ve arkadaşlarım çıktığı zaman almıştık bu kartı ve hiçbirimiz bu tür sorunlar yaşamadık. Çok tuhaf, anlam da veremiyorum, bu konuların hiçbiri çözüme de ulaşmıyor. Üstü kapalı cevaplarla da iş olmaz ki. 64 derecede downclock ediyor olsaydı kimse bu kartı almazdı. Ya bozuk kart alıyorsunuz, geri vermeniz gerek, ya da olağanüstü derecede şanssızsınız. Bu forumun bu tür konularda cidden çıkıp teknik destek verebilecek bilgili bir kişisi yok mu yahu? Her gün aynı konu tipinden onlarcası açılıyor ve hiçbirinde de çözüm yok. Üzücü.

64 değil 75-80 gibi derecelerde düşer. Sizin sorunlar bambaşka. Bu aralar sık sık bu 1060 konuları çoğalıyor. Acaba yeni yapım 1060 yongalarında genel bir sorun var da boşuna mı didiniyoruz. Ben ve arkadaşlarım çıktığı zaman almıştık bu kartı ve hiçbirimiz bu tür sorunlar yaşamadık. Çok tuhaf, anlam da veremiyorum, bu konuların hiçbiri çözüme de ulaşmıyor. Üstü kapalı cevaplarla da iş olmaz ki. 64 derecede downclock ediyor olsaydı kimse bu kartı almazdı. Ya bozuk kart alıyorsunuz, geri vermeniz gerek, ya da olağanüstü derecede şanssızsınız. Bu forumun bu tür konularda cidden çıkıp teknik destek verebilecek bilgili bir kişisi yok mu yahu? Her gün aynı konu tipinden onlarcası açılıyor ve hiçbirinde de çözüm yok. Üzücü.
Çok haklısınız, duygularıma tercüman oldunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı