PSU için ne kadar bütçeniz var? Eğer şimdi diğer parçalardan kısıp PSU alıyorsanız birkaç ay daha aynı PSU ile idare edip o zaman yenisini almak da mantıklı olur.PSU için bir öneriniz var mı?
PSU için ne kadar bütçeniz var? Eğer şimdi diğer parçalardan kısıp PSU alıyorsanız birkaç ay daha aynı PSU ile idare edip o zaman yenisini almak da mantıklı olur.PSU için bir öneriniz var mı?
@244765 şimdi PSU'ya baktım " Thermaltake TT-500al 1nc " 500W PSU bu şu an PC'nin üzerindeki idare eder mi şimdilik bütçe olarak çok bir bütçem yok açıkcası PSU için 300 400 gibi bir rakamım var Rampage bakmıştım ama anladığım pek iş yapacak bir PSU değil vemin. Kaç W kullanmalıyım PSU için.
Thermaltake pek önermem, aynı fiyata daha kaliteli PSU'lar alabilirsiniz. Bazı modelleri sorunlu diyorlardı. Benim önerim şuanki PSU'nuz şuana kadar bir sorun çıkarmadıysa bir süre daha onunla idare edip daha kaliteli bir PSU almanız. Aynı fiyatta alacağınız PSU'lar pek geleceğe dönük olmayacaktır.@244765 şimdi PSU'ya baktım " Thermaltake TT-500al 1nc " 500W PSU bu şu an PC'nin üzerindeki idare eder mi şimdilik bütçe olarak çok bir bütçem yok açıkcası PSU için 300 400 gibi bir rakamım var Rampage bakmıştım ama anladığım pek iş yapacak bir PSU değil ve min. Kaç W kullanmalıyım PSU için.
500-550-600W PSU'ları alabilirsin ama 500W zorlanabilir.
Thermaltake pek önermem, aynı fiyata daha kaliteli PSU'lar alabilirsiniz. Bazı modelleri sorunlu diyorlardı. Benim önerim şu anki PSU'nuz şuana kadar bir sorun çıkarmadıysa bir süre daha onunla idare edip daha kaliteli bir PSU almanız. Aynı fiyatta alacağınız PSU'lar pek geleceğe dönük olmayacaktır.
1060 için kaliteli bir 400W bile yeterli. İleride ekran kartını yükseltirseniz diye 600-650-750W modellere yönelmek en iyisi. Fakat 300-400 bandında 600W'lık kaliteli bir PSU bulmak zor. O yüzden bir süre kendi PSU'nuz ile idare edip daha sonra kalitelisini almanızı öneririm.Anladığım kadarıyla min. 600W PSU bakmalıyım.
1060 için kaliteli bir 400W bile yeterli. İleride ekran kartını yükseltirseniz diye 600-650-750W modellere yönelmek en iyisi. Fakat 300-400 bandında 600W'lık kaliteli bir PSU bulmak zor. O yüzden bir süre kendi PSU'nuz ile idare edip daha sonra kalitelisini almanızı öneririm.
1060 için kaliteli bir 400W bile yeterli. İleride ekran kartını yükseltirseniz diye 600-650-750W modellere yönelmek en iyisi. Fakat 300-400 bandında 600W'lık kaliteli bir PSU bulmak zor. O yüzden bir süre kendi PSU'nuz ile idare edip daha sonra kalitelisini almanızı öneririm.
400 Watt'la idare eder ama aşırı zorlanır.
Zorlanmaz, 400W verimli bir PSU rahatlıkla besleyebilir.Minimum 400 W or greater system power supply with one 6-pin PCI Express supplementary power connectors. Prior to unpacking your new NVIDIA® GeForce® GTX 1060 graphics card, it is important to make sure you meet all the system requirements listed on page 2 for a smooth installation.
D60G benim de almayı düşündüğüm bir model. RGB'si, tasarımı, overclock performansı... Alınabilir bir model, 2x8 modeli 730 lira bandındaydı en son. Samsung B-die kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, şu konuya bakabilirsiniz:Çok teşekkür ederim yardımlarınız için gerçekten peki Adata XPG Spectrix D60G RAM için ne düşünürsünüz? Adata modelleri için ya da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.