i7 3770 sisteme GTX 1060 alınır mı?

Allahını seversen söyler misin Darboğaz neden olur?

Gtx1060 gibi orta segment bir kartta üst seviye bir işlemci neden darboğaz yapsın? i7 1. nesil desen falan anlarım.

i7 3770 diyoruz. İnsaf.

ben şimdi

şimdi ben anlamadığım için daha pahalısı daha iyidir diye düşünüyorum acaba rx480 de gtx 1060 a göre daha mı iyi performans alırım :)
Yok kardeşim 3 kartta senin ihtiyacını çok rahat karşılayacak ancak bütçene en uygun olanı seç, Msi Rx470 Gaming X sana önerimdir.

Allahını seversen söyler misin Darboğaz neden olur?

Gtx1060 gibi orta segment bir kartta üst seviye bir işlemci neden darboğaz yapsın? i7 1. nesil desen falan anlarım.

i7 3770 diyoruz. İnsaf.
1060 ile darboğaz olur demedim ki ben. 3770'in darboğaz yapacağı kartın var olmadığını söylemiş arkadaş, ben de var diyorum. Olay bu yani :D. Çok saçma bir şekilde gelişti konu evet :D.

Donma yapmıyor mu? HDD Bad Sectörlü olursa oyun oynayamazsın ani kasmalardan dolayı bile. Nasıl olmaz diyorsun?
Oyun oynanabiliyordu, FPS düşüşleri çok ciddi olmuyordu gözlemlediğim kadarıyla. O dönemler LoL ranked oynardım hatta arkadaşımla. Bir yerden sonra GPU sürücüsünü kuramamaya başladık ve PC'de hiç bir şey yapılmıyor falan. O zaman fark ettik ki bad sector varmış, sorunlar o yüzden oluyormuş. HDD aldı yeni bir tane, FPS düşüşleri düzeldi ama çok mühim düşüşler yapmıyordu.

Ne demek istediğimi aslında anlıyorsun da işine gelmiyor. Titan X Pascal alan biri neden 1080P monitör kullansın söyler misin? 2K ve 4K'da mümkün değil darboğaz yapmaz. İ5 Skylake ve 4.nesil modellerinde de aynı durum geçerli, 2K ve 4K'da. 1080P'de sana video da attım İ7 3770 modeli 1080P'de besliyor GTX 1080 modelini yine. GTX 1080 ile Titan X Pascal arasında uçurum farklar yok, umarım anlatabilmişimdir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı