GTX 1060 için, anakart ve işlemci önerisi

romero

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iki gün önce işlemcim ve anakartım bozulduğu için yenisini alma kararı verdim. Fazla bir bütçem olmadığı için aynı parçaları alacaktım fakat 1600 AF model işlemcinin sıfır olarak satışta olmadığını gördüm. Darboğaz yapmayacağını düşündüğünüz 1060 3GB'a uyumlu işlemci ve anakart önerebilir misiniz? Ayrıca anakartın NVMe M.2 SSD bölümü olursa çok iyi olur.

Merhaba, iki gün önce işlemcim ve anakartım bozulduğu için yenisini alma kararı verdim. Fazla bir bütçem olmadığı için aynı parçaları alacaktım fakat 1600 AF model işlemcinin sıfır olarak satışta olmadığını gördüm. Darboğaz yapmayacağını düşündüğünüz 1060 3GB'a uyumlu işlemci ve anakart önerebilir misiniz? Ayrıca anakartın NVMe M.2 SSD bölümü olursa çok iyi olur.
Bütçe?

Eğer bu bütçe yeterli değilse ne kadarlık bir bütçeye ihtiyacım olmalı? Önerinizle beraber söyleseniz çok iyi olur.

Yeter.

Yeter.
2500 2800 arası demiştim ben ama bu benim limitlerimi biraz zorluyor, 3800 e falan çıkıyor ikisinin toplam fiyatı. Bugün vatan bilgisayardan satın almayı düşünüyorum, en azından anakart için farklı bir önerin var mıdır? Bir de işlemci çok hoşuma gitti OC ile işlemcinin GHZini 4 e falan yükselttiğimiz zaman herhangi bir problem yaşar mıyız? Daha önce hiç yapmadığım için soruyorum, hiç bir bilgim yok yani. Herhangi bir performans düşüklüğü olur mu?

2500 2800 arası demiştim ben ama bu benim limitlerimi biraz zorluyor, 3800'e falan çıkıyor ikisinin toplam fiyatı. Bugün Vatan Bilgisayar'dan satın almayı düşünüyorum, en azından anakart için farklı bir önerin var mıdır? Bir de işlemci çok hoşuma gitti OC ile işlemcinin GHz'ini 4'e falan yükselttiğimiz zaman herhangi bir problem yaşar mıyız? Daha önce hiç yapmadığım için soruyorum, hiçbir bilgim yok yani. Herhangi bir performans düşüklüğü olur mu?

İşlemci zaten 4 GHz'ye çıkıyor Turbo Boost'la. Vatandanda bir şey almayın kazık satıyorlar.

İşlemci zaten 4 GHz'ye çıkıyor Turbo Boost'la. Vatandanda bir şey almayın kazık satıyorlar.
Nereden almamı önerirsiniz, şu an sahip olduğum SSD’nin içerisinde sunum ödevlerim var ve yarına kadar onlara ulaşıp tamamlamam gerekiyor. Yarıda kaldı yani. İnternetten sipariş versem o kadar hızlı gelmez gibi. Önerdiğiniz bir mağaza veya mağaza yoksa internet sitesi var mı? En kötü el mahkum baştan başlarım ödevime. İleriye dönük pişmanlık istemiyorum.

Nereden almamı önerirsiniz, şu an sahip olduğum SSD'nin içerisinde sunum ödevlerim var ve yarına kadar onlara ulaşıp tamamlamam gerekiyor. Yarıda kaldı yani. İnternetten sipariş versem o kadar hızlı gelmez gibi. Önerdiğiniz bir mağaza veya mağaza yoksa internet sitesi var mı? En kötü el mahkum baştan başlarım ödevime. İleriye dönük pişmanlık istemiyorum.

Web sitelerinde genellikle daha ucuz oluyor. İstanbul'ya da Ankara'da oturuyorsanız İtopya mağazasına bakabilirsiniz.

Web sitelerinde genellikle daha ucuz oluyor. İstanbul'ya da Ankara'da oturuyorsanız İtopya mağazasına bakabilirsiniz.
Son olarak eklemeyi unuttuğum bir şey var. Benim ramlerim 2400mhz, iki tane 8GB ram var. 2400mhz olması senin önerdiğin anakartla veya işlemciyle alakalı herhangi bir sorun yaşatır mı? DDR4 CL12 türünden ibareler bulunuyor ramlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı