GTX 1060 için Game Ready vs. Creator Ready

RAHATSIZ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biraz araştırdım, baktım da yeni gelen Creator Ready sürücüsü gelmiş ve benim ekran kartını destekliyor. Aklıma şu takıldı, Game Ready takılayım yoksa yeni gelen Creator Ready sürücünde mi devam etmen lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun oynayacaksanız Game Ready, Montaj, kurgu, edit vs. Grafik işleri yapacaksanız Creator Ready.
Bilgisayarında sürekli oyun oynuyorsan güncelleştirme. Game Ready takıl. Ama program kullanıyorsan sürekli, Creator Ready'e geçebilirsin.

Eğer illa Creator Ready'e geçeceğim dersen, bir denersin. FPS kaybı yaşamıyorsan, o şekilde devam edebilirsin. Ama ben geçmeni önermem şimdilik. Tercih sana kalmış.

Teşşekkür ederim sağolun o zaman Game Ready çevireyim.
Bilgisayarında sürekli oyun oynuyorsan güncelleştirme. Game Ready takıl. Ama program kullanıyorsan sürekli, Creator Ready'e geçebilirsin.

Eğer illa Creator Ready'e geçeceğim dersen, bir denersin. FPS kaybı yaşamıyorsan, o şekilde devam edebilirsin. Ama ben geçmeni önermem şimdilik. Tercih sana kalmış.
FPS sıkıntısı yaşatmadı aynı game ready takılayım tam oturdumu o sistem ona geçerim.

@Recep Baltaş
Abi Game Ready mi kullanayım yoksa Creator Ready mi?
2060 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı