GTX 1060 mı yoksa RX 480 mi?

Daha geçen hafta Teknobiyotik.com'dan komple sistem parçaları aldım. Arkadaşlar sağ olsun çok yardımcı oldular. Siparişim sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ekran kartı olarak RX 480 tercih ettim performansından da çok memnunum.

Her iki kartta seni üzmeyecek derecede iyi performansa sahiptirler. GTX 1060 DX11 konusunda iyidir. Ayrıca daha az güç tüketimine sahip. GeForce Experience gibi bir uygulamaya sahip zaten. Öte yandan, RX480 DX12 performansı olarak önde. 75hz Freesync monitörlerin ucuzluğu AMD tarafında da büyük bir artıya sahip. Zaten incelemelerde de, sınıfında Fiyat / Performans kralı seçildi. Şahsen ben, DX12'nin gelecekte daha çok kullanılacağı, ve yine, Freesync monitörlerin ucuzluğu nedeniyle RX480 tercih ederdim. Peki, sen GTX 1060 alsan ne olur? Hiçbir şey. Performans kaybı yaşamazsın. İkiside, mesajımın başında dediğim gibi, seni üzmezler.

Bende biraz önce eksenbilgisayar dan Rx 480 siparişi verdim. Bazı oyunların fps değerlerinide paylaşma niyetim var. Rx 480 seçmemin nedeni, performans da Gtx 1060 ile kafa kafaya gitmesi, 200 tl daha ucuz olması ve yakın zamanda 144 hz monitör almayı düşündüğümden freesync monitörlerin uygun fiyatta olması diyebilirim. Şuan kullanmakta olduğum ekran kartı Gtx 770 2 gb. Malesef 3 yılı tamamlayamadan gears of war 4 oyununda medium low ve off ayarlara mahkum kalmam, beni yeni ekran kartı almaya teşvik eden son deneyimim oldu.

Eğer Ankarada ise ve elden veriyorsa neden olmasın :) internete hiç bir zaman güvenmem
şimdi teknobiyotiğe girdim fiyat aynı kardeş hatta daha pahalı oluyor

Ankaradasın ve elden alıcaksın madem o zaman git novabilgisayar'dan al yinede vatandan alma. Ama yok inadına i5 6600 parasına vatandan i5 6500 alacaksanda keyfin bilir.

Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

INTEL i5 6600 3.3 GHz, Socket 1151, 6MB, 14nm, 65W, Fiyat: 916 TL

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı