GTX 1060 Model Seçimi

Excamper

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayar'a yeni bir kampanya geldi.

Zotac GTX1060 MINI EDITION GDDR5 6GB 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Çift fanlı modelini düşünüyordum bu kartın, bunu görmeden önce. Ama aralarında 300-400 TL fark var.

Zotac GTX1060 AMP! EDITION GDDR5 6GB 192Bit NVidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Şimdi ben bu ekran kartını alsam, çift fanlı modelinden ne gibi bir farkı vardır? Aralarında fazla bir FPS farkı var mıdır?

Bu arada OC yapmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayar'a yeni bir kampanya geldi.

Zotac GTX1060 MINI EDITION GDDR5 6GB 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Çift fanlı modelini düşünüyordum bu kartın, bunu görmeden önce. Ama aralarında 300-400 TL fark var.

Zotac GTX1060 AMP! EDITION GDDR5 6GB 192Bit NVidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Şimdi ben bu ekran kartını alsam, çift fanlı modelinden ne gibi bir farkı vardır? Aralarında fazla bir FPS farkı var mıdır?

Bu arada OC yapmayacağım.
Çift fanlı modeli almanızı önermem çünkü hesaplı değil. Tasarruf etmek gibi bir amacınız varsa tek fanlı modelini alabilirsiniz. Soğutma dışında pek fark olmaz.

Bu kart beni 2-3 yıl götürür mü peki ?
Uzun vadeli olsun istiyorsanız, sisteminiz miniITX olmadıkça mini ekran kartı almayın. Soğutma, çekirdeklerin maksimum performansa çıkmasını sağlar. Hafife alınacak bir durum değil. FPS olayını kısa vadede düşünmeyin. Kartın ömrünü uzun vadeli olarak düşünün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı