GTX 1060 MSI mı? Asus mu?

GTX 1060?

• Asus

Oy: 27 34,2%
  • MSI

Oy: 52 65,8%

• Oy verenlerin toplamı
    79
Sapphire iyi olmadığının yanında amd kartlarında hiç iyi değil. Bu technopat tarafından onaylanmış birşey. Önceki sistemin dediğin gbi b150 ve i5 6500 dan oluşuyordu ancak daha ilerisi için OC yapılabilir bir sistem dizmek istedim bunun için rami 16dan 8e düşürdüm. Ssdyi çıkardım. Ama bunlar zaten sonradan eklenebilir şuan memnunum. Ayrıca Amd kartlarını sevmiyorum youtuberlık yapacağım için Nvidia kartları bana daha yakın ve Nvidia hastasıyım :) Msi ın tasarımı ve fiyatı daha uygun oluyor stoklara düşnce değiştireceğim asusla. Yorumun için teşekkürler.

Amd sevmiyorum açıkçası. Youtuberlık yapacağım bu yüzden bana Nvidia daha yakın. ilerde SLI yapmayı düşünmüyorum. Yorumun için teşekkrler.
Bu nasıl bir zihniyet? Tamam MSI ve ASUS tanınan markalardan olabilir ama sırf senin rengi felan hoşuna gitmiyor diye Sapphire' i küçümsemen, çok tecrübesizce ve cahilce bir düşünce. Ayrıca ne demek Technopat.net tarafından onaylandı? Yöneticiler bildirge mi yayınladı, Sapphire kötü marka almayın diye?

Bu nasıl bir zihniyet? Tamam MSI ve ASUS tanınan markalardan olabilir ama sırf senin rengi felan hoşuna gitmiyor diye Sapphire' i küçümsemen, çok tecrübesizce ve cahilce bir düşünce. Ayrıca ne demek Technopat.net tarafından onaylandı? Yöneticiler bildirge mi yayınladı, Sapphire kötü marka almayın diye?
Sapphire'i küçümsemiyorum, tasarımındanda bahsetmedim. Sadece Recep abinin bir konuda AMD ekran kartlarında Sapphire'i önermiyorum yazısını gördüm. Başarılı olmadığını söylüyordu. Ben hergün yeni bi ekran kartı test etmiyorum, o test ediyor. Bende güvendim haliyle.

Sapphire'i küçümsemiyorum, tasarımındanda bahsetmedim. Sadece Recep abinin bir konuda AMD ekran kartlarında Sapphire'i önermiyorum yazısını gördüm. Başarılı olmadığını söylüyordu. Ben hergün yeni bi ekran kartı test etmiyorum, o test ediyor. Bende güvendim haliyle.
Dostum burda güven meselesi kartın soğutması ve teknik servisidir.

@Silinen üye iki konuya aynı şekilde post attım ve ikisinde de "İkisi de tercih edilebilir" yazdım. Kendince MSI ekran kartlarını daha güzel daha başarılı buluyor olabilirsin. Saygı duyarım. Bende strix modellerini daha başarılı buluyor, beğeniyorum. Strix öyle böyle diye övüp yüceltmiyorum :) Kimseye "Strix döver ulaa ! MSI almayın !" da demedim. Öyle bir övme yüceltme yok. Fikirler insandan insana değişebilir. Bence şeklinde yazarak kendi fikrimi ortaya koydum. MSI marka ekran kartlarını da kötülemedim. Dediğim gibi şahsi fikrim. Kimisi çay sever kimisi kahve :D MSI da ASUS da kaliteli ve gözde markalar.

@Silinen üye iki konuya aynı şekilde post attım ve ikisinde de "İkisi de tercih edilebilir" yazdım. Kendince MSI ekran kartlarını daha güzel daha başarılı buluyor olabilirsin. Saygı duyarım. Bende strix modellerini daha başarılı buluyor, beğeniyorum. Strix öyle böyle diye övüp yüceltmiyorum :) Kimseye "Strix döver ulaa ! MSI almayın !" da demedim. Öyle bir övme yüceltme yok. Fikirler insandan insana değişebilir. Bence şeklinde yazarak kendi fikrimi ortaya koydum. MSI marka ekran kartlarını da kötülemedim. Dediğim gibi şahsi fikrim. Kimisi çay sever kimisi kahve :D MSI da ASUS da kaliteli ve gözde markalar.

Doğru. Bence ekran kartı vb... şeyler alacaksanız yok MSI' dır, ASUS' tur, Zotac' tır demeyin. O anki bütçeye göre hangi ekran kartı size daha iyi bir performans veriyorsa onu alın. Bana göre GTX 1080 alacağıma gider 2 tane Saphire Nitro RX 480 alırım. 1000 TL cepte kalır ve belki daha iyi bir verim alabilirim. Ama bu konu size kalmış. Parça alırken marka tutuculuktan ziyade size en iyi performans verecek olan parçayı alın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı