GTX 1060 nasıldır?

Kolay gelsin.. Bende sizin gibi gtx 1070 - 1060 arasinda kaldım aklımı tek karistiran sey 1070 ile full hd oynayamazsin karta yazik edersin soylemeleriydi bende gtx 1060 takarim o zaman dedim yaniliyor muyum? Yoksa 1070 ile full hd oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin.. Bende sizin gibi gtx 1070 - 1060 arasinda kaldım aklımı tek karistiran sey 1070 ile full hd oynayamazsin karta yazik edersin soylemeleriydi bende gtx 1060 takarim o zaman dedim yaniliyor muyum?? Yoksa 1070 ile full hd oynayabilir miyim?
GTX 1070 2K veya 4K için yapılmış bir kart eğer 1080p oynarsan hem ekran kartına hemde işlemciye yazık etmiş olursun çünkü işlemciye binecek yük çok artar 4K ile 1080p arasında.

GTX 1070 2K veya 4K için yapılmış bir kart eğer 1080p oynarsan hem ekran kartına hemde işlemciye yazık etmiş olursun çünkü işlemciye binecek yük çok artar 4K ile 1080p arasında.

Peki 1060 full hd icin uygun mudur ve yaninda 1ms 144 hz full hd monitör, i5 6600 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

2k mı Bende Msi GTX 1070 VAR Hp s2231a Sorun çıkartmadan hd de çalıştırıyordum. Hem de eski bir monitor baya 2005 li yıllardan gelme. 1070 var ekran kartı ve sorunsuz. Call Of Duty Adwanced Warfare bir muhteşem.

Peki 1060 full hd icin uygun mudur ve yaninda 1ms 144 hz full hd monitör, i5 6600 ?

Bence Gel Sen HP S2231a al. Çok iyi monitor her ekran kartıyla uyumlu cok güzel.

2k mı Bende Msi GTX 1070 VAR Hp s2231a Sorun çıkartmadan hd de çalıştırıyordum Hemde eski bir monitor baya 2005 li yıllardan gelme 1070 var ekran kartı ve sorunsuz. Call Of Duty Adwanced Warfare bir muhteşem

Ekran karti mercedes monitor şahin olmuş :)

Bence Gel Sen HP S2231a al Çok iyi monitor her ekran kartıyla uyumlu cok güzel
Hocam ekran kartina o kadar para verip bir monitor almamak bence ekran kartina kufur etmek gibi bir sey olmus. En azindan 500₺ ye bir monitor alsaydin. O ekran kartin tadi cikmaz ki oyle.

Hic sikinti degil o ekran kartini da almak her baba yigidin harci degil. O kadar azim edip onu alabilmissiniz ya bir monitormu alanayacaksiniz kolay gelsin.

Ben size zaten çalıştıramazsınız demedim GTX 1070 çok daha yüksek çözünürlükler için tasarlanmış bir kart ve 1080pde oynayarak verdiğiniz paraya yazık ediyorsunuz yakın zamanda daha iyi bir monitör almanız daha yararlı olur.

Kesinlikle GTX 1070 olsun sisteminde. Bende var ancak daha test etme imkanım olamadı. Kullanan kişiler, türk forumlarda, yabancı forumlarda kartın mükemmel bir kart olduğunu çok iyi performans verdiklerini söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı